Ga naar inhoud

15 november 2022Supporter van Sport

Renners verrijden DRP Herfsttocht met veel plezier

Ongeveer vierhonderd renners namen op 6 november 2022 deel aan de mountainbike toertocht met routes van 30 en 60 kilometer.

Het pittige parcours lag er goed bij en de eerste deelnemers vertrokken rond 08.30 uur vanaf de kantine van voetbalclub Asser Boys.

De eerste kilometers van de mountainbike toertocht via Loon-Taarlo werden snel afgelegd. Op 22 kilometer was de eerste cateringpost ingericht. Hier werden de deelnemers voorzien van de nodige energie voor de rest van de tocht.

De renners die de 30 kilometer aflegden bogen bij Deurze af naar de finish en de 60 kilometer-renners maakten het rondje Assen met de klok mee af. Bij Hotel Assen was de tweede cateringpost en via de route Kloosterveen over het lange zandpad langs het Noord-Willemskanaal werd Loon en daarmee de eindstreep bereikt.

De deelnemers keken tevreden terug op de route en de verzorging. Zij werden in de kantine onthaald met heerlijke snert en gehaktballen.

Mountainbikevereniging MTB Assen bedankt de ruim vijftig vrijwilligers van de vereniging en de vele van Asser Boys voor alle voorbereidingen en de uitvoering. Zonder jullie is er geen toertocht! Daarnaast bedanken we onze sponsoren en alle andere partners, die deze tocht mogelijk hebben gemaakt door een nauwe samenwerking of ondersteuning met materialen en/of producten. Tot de volgende editie in 2023!

Deel dit bericht