Ga naar inhoud

9 oktober 2019

Op de fiets door Assen

De Asser Uitdaging wil Maatschappelijk Betrokken Ondernemen stimuleren en organiseren om maatschappelijke organisaties te ondersteunen. Door Maatschappelijk Betrokken te Ondernemen, laten bedrijven hun betrokkenheid bij de Asser samenleving zien.

Het doel is samenwerking tot stand brengen tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties om een bijdrage te leveren aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken.

De Asser Uitdaging is simpel gezegd een bemiddelingsbureau in vraag en aanbod van Materialen (spullen), Middelen (geld) en Menskracht (extra handjes, creativiteit, kennis en kunde). Een ondernemersnetwerk waarin bedrijven gestimuleerd worden om hun maatschappelijke betrokkenheid te tonen in concrete acties om daarmee het leefklimaat in Assen te verbeteren.

Via de Asser Uitdaging kwam een vraag dat men op zoek was naar een fiets voor een facilitaire medewerker van Cosis waarop hij/zij tussen de verschillende vestigingen in Assen kan pendelen.

Harry Weitering, medewerker Univé Noord-Nederland zag hierin een match en heeft op 7 oktober 2019 een Univé fiets overhandigd aan Cosis. 

Univé is een cooperatie en kan op deze eenvoudige manier iets betekenen voor anderen in de gemeenschap. En is tevens sponsor van de Asser Uitdaging.


Meer informatie: http://asseruitdaging.nl

Deel dit bericht