Ga naar inhoud

19 februari 2019

Met respect en plezier voetballen

De Asser Christelijke Voetbalvereniging (ACV) is een Nederlandse amateurvoetbalclub uit Assen in Drenthe, opgericht in 1939. Het eerste elftal van de club speelt in de Hoofdklasse zaterdag.

De club speelt haar thuiswedstrijden op het Catawiki Sportpark. Bij alles wat de club doet, is het belangrijk dat er met respect met elkaar omgegaan wordt en iedereen vooral plezier beleefd. 

ACV 3 en Univé bundelen krachten
In deze, toch lastige en onzekere periode, zijn we bijzonder verheugd te kunnen melden dat Univé ACV 3 voor de komende 3 jaren wil steunen. Na uitvoerige gesprekken is gebleken dat de waarden en doelstellingen van beide partijen perfect op elkaar aansluiten. Immers, beide partijen hebben geen winstoogmerk, maar gaan er desondanks toch vaak met de winst vandoor…

De samenwerking behelst inhoudelijk in een kleine 50 liter per speler. Univé laat de spelers volledig vrij in de keuze wat ze in de tassen willen meenemen. “Daaruit blijkt wel, hoeveel vertrouwen Univé in ACV3 heeft” aldus perschef van ACV3, Sander van Nijen. Hij gaf verder aan dat ACV3 verwacht dat ze dankzij dit nieuwe riante sponsorpakket, de ambitieuze, op groei gebaseerde, doelstellingen kan waarmaken. Hij schat zelf in dat een groei van zo’n 400g per speler per jaar er nu wel in zou moeten zitten. “Voor spelers als Timmer, Laurens en Arie is de rek er wel uit, maar in bv Safan, Bart de Boer, Henkie en Guus zit nog voldoende ruimte tot groei”.

Naast deze nieuwe hoofdsponsor wil ACV3 ook graag een aantal stersponsoren presenteren:

ZorgfocuZ:
Voor een aantal spelers beginnen de jaren te tellen en daarmee is de link met de zorg al snel gelegd natuurlijk. Focus wordt bij ACV3 al jaren op verschillende manieren geïnterpreteerd, zo heeft Jacco Kooy het al jaren over Focuz. Vandaar dat ZorgfocuZ perfect past bij ACV3.

Greenledwalls:
Wie regelmatig langs de A28 rijdt heeft hem zeker gezien, de grote LED reclamezuil die zo snel van advertentie wisselt dat niemand precies kan lezen wie of wat er adverteert… Aangezien de bal bij ACV3 soms ook onnavolgbaar snel rond gaat, verwelkomt ACV3 Greenledwalls dan ook hartelijk als passende sponsor.

Jansma Bedrijfsadvies:
Onderhuids heeft ACV3 met dezelfde problemen te maken als ieder willekeurig ander elftal. Geen keeper, te weinig trainen, blessures, net 11 man op zaterdag etc. Maar van de buitenkant ziet het er altijd prachtig uit bij ACV3… Vandaar dat Jansma Bedrijfsadvies eveneens een perfecte sponsor is voor ons. Een bedrijf kan intern nog zo’n chaos hebben, richting de belasting ziet het er altijd top uit als Adviesbureau Jansma zich ermee bemoeit… en.. precies dat brengt ons bij de laatste sponsor: Schildersbedrijf Kooy.nl. Maar alvorens we met deze stersponsor beginnen hebben we nog een last minute sponsor weten te strikken:

Bouwatch:
Het bedrijf dat al uw spullen op de bouwplaats in de gaten houdt. En vanaf nu niet alleen de bouwplaats maar ook de leden van ACV3 na een uur of 11 zaterdagavond. Het komt maar al te vaak voor dat we onderweg spelers kwijtraken (ik noem geen namen). Met Bouwatch hopen we ze tijdig weer op te kunnen sporen, zodat ze maandag weer op de ladder kunnen staan met de kwast. Over kwasten gesproken: last but not least:
Schildersbedrijf Kooy.nl
Wie had dat ooit kunnen dromen? Kooy als sponsor van ACV3. Prachtig natuurlijk, maar het werd ook tijd, na jaren van kosten maken, is het mooi om te zien dat Schildersbedrijf Kooy.nl wat terug doet. Laat Kooy en zijn kwast rustig werken en binnen no time zit alles weer strak in de lak! Niet lullen maar poetsen, precies het motto van ACV3 en van Schildersbedrijf Kooy.nl.


Univé vindt bewegen voor iedereen belangrijk: jong, oud, met of zonder beperking. Op landelijk en regionaal niveau. Univé Assen en ACV hebben al een lange historie en daarom zijn we ook lid van de businessclub.

Meer informatie: https://acvassen.nl

Deel dit bericht