Ga naar inhoud

25 juni 2019

Met elkaar wandelen in de zon

Op woensdag 19 juni 2019 hebben een aantal bewoners van De Trans Nooitgedacht een wandeltocht gemaakt samen met Jeroen, Marlies, Stoffer, Inge, Erik en Henk, medewerkers van Univé Noord-Nederland. Het was een stralende dag en heerlijk wandelweer om een tocht van ongeveer 2 kilometer te maken. 

Daarna zijn we neergestreken op het terras van het Hof van Saksen en werden we getrakteerd op een kopje koffie of thee met een heerlijk gebakje. Met wat hulp hebben ze genoten van deze verrassing. Dit was wel te merken uit de reacties van de bewoners.

Daarna zijn we weer rustig terug gewandeld naar de Trans. Een geslaagde activiteit en leuk om je op deze manier in te mogen zetten voor onze medemens!

De Trans biedt zorg en diensten aan mensen met een verstandelijke beperking en aan mensen met een Autisme Spectrum Stoornis (ASS). Dit kan op allerlei vlakken: van intensieve zorg tot ondersteuning thuis en van logeerzorg tot dagbesteding.

Kijk voor meer informatie: www.detrans.nl

Univé vindt het belangrijk dat medewerkers zich lokaal inzetten voor de maatschappij. Naast betrokkenheid bij lokale organisaties levert het ook persoonlijke ontwikkeling op voor de medewerkers. Het biedt nieuwe ontmoetingen en doorbreekt de dagelijkse routine. Het geeft een blikverruiming voor medewerkers en daarnaast natuurlijk veel plezier tijdens de activiteiten.

Univé Noord-Nederland organiseert op jaarbasis ongeveer 60 activiteiten bij verschillende organisaties. Iedere medewerker kan hieraan 6 uur per jaar tijdens werktijd besteden.

Deel dit bericht