Ga naar inhoud

8 maart 2017

Met elkaar meer maatschappelijk verantwoord ondernemen

De stichting AssenvoorAssen is in 2009 opgericht vanuit particulier initiatief met steun van de Gemeente Assen en ondernemers in Assen.

De stichting richt zich met diverse betrokkenen lokaal op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) middels de drie P’s van Planet, People en Profit.


Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
De missie van AssenvoorAssen is: het stimuleren van maatschappelijk verantwoord ondernemen in en rond Assen. Deze missie proberen wij te bereiken door ondernemers, bedrijven en organisaties met elkaar te verbinden in het MVO-Platform.

Daarnaast worden er door AssenvoorAssen diverse activiteiten georganiseerd en coördineren/begeleiden wij diverse projecten, zoals de MVO-Meet&Greets, Asser Uitdaging, Teambattle Assen en de MVO-Alliantie Noord Nederland.

Zo creëren wij een sociaal netwerk waarbinnen bedrijven, maatschappelijke organisaties, onderwijs en overheid met elkaar verbonden worden en samen concrete stappen zetten voor het bevorderen van een vitale en sociale samenleving.

De Gemeente Assen ondersteunt het werk van de stichting AssenvoorAssen. Naast een financiële bijdrage gebeurt dit ook met inzet van medewerkers en het college van B&W.

Jan Dijkstra legt uit waarom Univé meedoet: 

Deel dit bericht