Ga naar inhoud

26 mei 2020Supporter van Sport

Licht aan het einde van de tunnel?

Zo langzamerhand komt het einde in zicht. Weken lang hebben we met zijn allen solo onze trainingen moeten afwerken en hebben we met een gekke situatie gezeten wat betreft de schoolexamens.

Maar vandaag kon het toch allemaal even anders. Voor de verandering regende het namelijk. En dit was niet geheel volgens afspraak van onze training.

Eigenlijk was het de bedoeling om vandaag onze eerste Ladies Only clinic te organiseren. Maar vanwege de volwassen leeftijd van onze deelnemers en de nog altijd geldende richtlijnen was dit niet mogelijk. In plaats daarvan organiseerden we onze eigen gezamenlijke training. Met onze eigen rensters en wedstrijddames uit de omgeving.

Met acht dames hadden we ons daarom verzameld bij het nieuwe recreatiegebied in kloosterveen. Een training met het nodige klim en daalwerk, in de stromende regen en met daardoor een glad uitdagende ondergrond. Een gezellige, sportieve en leerzame training waarbij de dames uitgedaagd werden. Mooi om te zien dat we het team vanuit heel Nederland hebben weten te mobiliseren.

Voor nu zullen we proberen om periodiek wat vaker samen te gaan trainen. Zo nu en dan met dames uit de omgeving om de community in stand te houden. We werken ook hard aan wat komen gaat. Houd ons in de gaten, want er gaan nog hele mooie dingen komen.

Rachelle

Deel dit bericht