Ga naar inhoud

18 februari 2019Met elkaar

Klussen en schoonmaken bij de kinderboerderij in Nooitgedacht

De Trans biedt zorg en diensten aan mensen met een verstandelijke beperking en aan mensen met een Autisme Spectrum Stoornis (ASS).

Dit kan op allerlei vlakken: van intensieve zorg tot ondersteuning thuis en van logeerzorg tot dagbesteding.

In het kader van NL DOET 2019 ging op vrijdag 15 maart van 10.00 tot 15.00 uur een groep vrijwilligers waaronder een aantal medewerkers van Univé Noord-Nederland aan de slag om een volière te maken en het terras schoon te maken bij de kinderboerderij van de Trans.

Tussen de regendruppels door gingen de vrijwilligers aan de slag. Aan het begin van de middag genoot iedereen van een lekkere lunch met warme broodjes shoarma en gebakken aardappelen. 

Om 15.00 uur mochten de vrijwillligers naar huis, maar de klus is nog niet af. Daarom blijft iedereen nog en aan het eind van de middag ziet het terras er schoon en vrolijk uit en is de volière nagenoeg klaar! Iedereen is tevreden!Kijk voor meer informatie over de Trans op www.trans.nl.

Univé vindt het belangrijk dat medewerkers zich lokaal inzetten voor de maatschappij. Naast betrokkenheid bij lokale organisaties levert het ook persoonlijke ontwikkeling op voor de medewerkers. Het biedt nieuwe ontmoetingen en doorbreekt de dagelijkse routine. Het geeft een blikverruiming voor medewerkers en daarnaast natuurlijk veel plezier tijdens de activiteiten.

Naast NL Doet organiseert Unive Noord-Nederland op jaarbasis ongeveer 60 activiteiten bij verschillende organisaties. Iedere medewerker kan hieraan 6 uur per jaar tijdens werktijd besteden.

Deel dit bericht