Ga naar inhoud

26 augustus 2021Supporter van Sport

Kinderen leven zich uit tijdens de kindervakantiedagen

Humanitas heeft voor 2021 gekozen om zes kindervakantiedagen te organiseren verspreid over de maanden juli en augustus. Dit in plaats van een hele kindervakantieweek in de zomerperiode.

Zes dagen met allemaal een eigen aanbod van activiteiten waardoor het voor de deelnemende kinderen erg aantrekkelijk was om mee te doen en ze zich heerlijk konden uitleven. Omdat niet iedereen in de gelegenheid is om op vakantie te gaan. De vakantiedagen zijn een hele mooie onderbreking van de vakantieperiode.

Op de laatste van de zes dinsdagen zijn de kinderen van Humanitas Assen bij klimcentrum In- en Outdoor at Pinokkio in Assen geweest. Hier hebben zij zich geweldig vermaakt. Eerst gingen ze boogschieten en door de stormbaan, vervolgens konden ze tegen de klimmuur omhoog klimmen en door het klimwoud hoog boven de grond terwijl ze gezekerd waren. Iedereen kon zijn eigen grenzen opzoeken.

Na een korte pauze met drinken en een ijsje kregen ze mountainbike les. Met de nieuwe vaardigheden en een helm op gingen ze onder begeleiding van Jornt het bos in bij de Baggelhuizenplas. Niet iedereen lukte het even goed, maar de uitdaging werd aanvaard.

Ten slotte kwamen ook alle ouders en begeleiders naar de locatie van Pinokkio om feestelijk af te sluiten met een goed verzorgde BBQ.

Humanitas Assen bedankt Univé Noord-Nederland voor hun bijdrage aan deze geweldige afsluiting.

Deel dit bericht