Ga naar inhoud

26 september 2022Supporter van Sport

Jong en oud neemt deel aan de 4 Mijl van Assen

Dit hardloopevenement werd zaterdag 17 september 2022 onder herfstige omstandigheden gelopen. Omdat het een jubileumeditie was pakte de organisatie nog meer uit met extra activiteiten, live muziek en verschillende Formule 1-attracties.​​​​

Kinderen lieten we op het sportplein kennismaken met knikkeren en ze kregen een knikkerpotje met knikkers mee. Om 12.00 uur gaven we het startschot van de Kidsrun van het hardloopevenement.

De circa twintig deelnemers aan de clinics hebben voor het eerst 4 mijl gelopen en werden de afgelopen periode getraind door trainers van Run2day Assen. Ook waren we met twee bedrijventeams actief. Het combiteam Univé-AchillesQliniek won het bedrijvenklassement.

Na het hardlopen was het tijd voor de bandenwisselchallenge van een echte Formule 1-auto. De bedrijventeams probeerden zo snel mogelijk de banden te wisselen van de raceauto. Dit viel erg in de smaak en is een leuke toevoeging voor bedrijven-, buurt-, straat-, wijk- of vriendenteams.

Tom Hendrikse won de 4 Mijl van Assen en is sinds kort ons boegbeeld voor Univé Supporter van Sport. Bekijk het videofilmpje over de atleet.

Kijk je nog even mee?
Recordaantal deelnemers bij kletsnatte 4 Mijl van Assen - RTV Drenthe

4 Mijl van Assen

De 4 Mijl van Assen is de leukste, gezelligste loop van Assen en omstreken. Naast de hardloopwedstrijd is er ook een echt 4 Mijl Festival met muziek, eten, drinken, sportplein, fair en kinderplein. Zo kun je stukje hardlopen én genieten in één.

Deel dit bericht