Ga naar inhoud

8 februari 2024Supporter van Sport

Inzetten voor wat je belangrijk vindt in de regio

Sinds dit seizoen speelt het vrouwenteam van vv LEO in Loon in nieuwe tenues. Dit komt mede doordat managementassistent Marlies de Boer haar Persoonlijk Sponsorbudget inzette: “Ik vind het fantastisch dat we als medewerkers van Univé Noord-Nederland eens in de drie jaar een donatie mogen doen aan een lokale (sport)vereniging, stichting of organisatie.”

Door het geldbedrag aan te vullen met financiële bijdragen van drie andere sponsoren kon het team en de staf volledig in het nieuw worden gestoken: van de trainings- en wedstrijdtenues tot de sporttassen.

Dat Marlies koos om haar Persoonlijk Sponsorbudget te gebruiken voor vv LEO is niet vreemd. Ze heeft warme banden met de voetbalvereniging. Niet alleen heeft ze er zelf jarenlang gevoetbald, ook haar vriend en dochter speelden er. Tegenwoordig is ze leider van het damesteam en zorgt ze er vanuit haar functie van voorzitter van de kantinecommissie voor dat alles reilt en zeilt in de kantine.

Als blijk van waardering kregen alle sponsoren een mooie teamfoto en een gevulde koek- en snoeptrommel. “Het is toch fantastisch dat je zoiets voor je vereniging kunt doen? Het Persoonlijk Sponsorbudget geeft je de kans om je in te zetten voor wat je belangrijk vindt in de regio.”

Deel dit bericht