Ga naar inhoud

3 juni 2021Met elkaar

Honden kunnen weer vrij uit spelen in de hondenspeeltuin

Op vrijdag 28 mei 2021 hebben Remco, Gert-Jan, Albert, Irma en Carolien, medewerkers van Univé, samen met zes andere vrijwilligers de handen uit de mouwen gestoken tijdens NL Doet.

Na een woord van welkom gingen ze uiteen in twee groepen; de groengroep Landgoed Valkenstijn en een groep voor de Hondenspeeltuin Assen-Oost. Er zijn heel wat klusjes geklaard. De zandbak is aangevuld met zand en er werden  gaten gedicht, onkruid verwijderd, poepzakjes en poopscoopers opgehangen, palen geslagen voor de slalom, de agility tunnel geïnstalleerd, nieuwe drinkbakken geplaatst en trekkerbanden ingegraven. De groengroep heeft snoeiwerkzaamheden uitgevoerd en boompjes verplant.

Tijdens de werkzaamheden kwam er nog een wijkreporter van Mijn Buurt Assen langs om de werkzaamheden op de gevoelige plaat vast te leggen.

Voor de innerlijke mens werd ook goed gezorgd. Rond het middaguur werden lunchpakketjes gebracht en kon heerlijk in het zonnetje geschaft worden onder het genot van een kopje koffie, thee of limonade.

Het opstarten na de lunch ging even moeizaam. Het zonnetje was heerlijk en wij als ‘kantoorklerkjes’ voelden de spieren al goed 😉, aldus Carolien. Rond 15.15 waren alle klussen geklaard en ging iedereen voldaan naar huis. Hondenspeeltuin Assen-Oost kan er weer even tegenaan! Iedereen heel veel hondenspeelplezier gewenst, Leonie van Baarsen bedankt voor de gastvrijheid!

Meer informatie: https://hondenspeeltuinassenoost.nl

Deze activiteit is mede mogelijk gemaakt door het persoonlijke sponsorbudget van Remco, Gert-Jan en Carolien. Sponsoring ging vroeger in de vorm van een waardecheque in combinatie met een reclame-uiting. Tegenwoordig kijken we hoe we samen met onze relaties, lokaal kunnen helpen. Voor deze activiteit hebben John Schmitz HoveniersGroenRijk Assen en Hoven Landbouwmachines een bijdrage geleverd.

Deel dit bericht