Ga naar inhoud

4 juli 2022Supporter van Sport

Het ging er soms fanatiek aan toe bij ons beachvolleybaltoernooi

Zaterdag 18 en zondag 19 juni 2022 hadden wij ons beachvolleybaltoernooi op misschien wel de mooiste locatie; de zandverstuiving in Rolde, gelegen naast het Sportpark Boerbos.

Zaterdag voor de leden, vrijwilligers en sponsoren, zondag het officiële gedeelte onder de vlag van de Nederlandse Volleybalbond (Nevobo). 

Zaterdag om  09.00 uur begonnen we met de opbouw van de tent en de velden. Om circa 10.00 uur kwam de Univé promotieaanhanger aan, deze was bedoeld voor de wedstrijdleiding voor beide dagen.

’s Middags om 15.30 uur arriveerden de eerste mensen en om 16.00 uur werd begonnen met de wedstrijden tussen de leden en de sponsoren, dat er af en toe best fanatiek aan toeging.

Vanaf 18.00 uur werd de BBQ aangestoken en werd er gepraat onder het genot van een hapje en een drankje tot de laatsten ongeveer om 01.00 uur naar huis gingen.

Op de zondag kwamen de eerste spelers en speelsters rond 09.30 uur binnenlopen en vanaf 10.00 uur werd er in diverse leeftijdscategorieën gespeeld. Dit alles duurde tot ongeveer 14.00 uur met daarna als afsluiter de finaleronde. Nadat iedereen weer onderweg naar huis was zijn de vele vrijwilligers weer begonnen met het opruimen van de locatie.

Wij als Volleybal Vereniging (VV) Rolde willen alle spelers en speelsters bedanken voor de leuke wedstrijden en de sponsoren voor hun inbreng in welke vorm dan ook. En zeker alle vrijwilligers want zonder hen is een dergelijk evenement niet haalbaar.

Deel dit bericht