Ga naar inhoud

24 juni 2020Met elkaar

Fit en gezond op het werk

De zorgverleners in ons land hebben de afgelopen maanden keihard gewerkt om het coronavirus te bestrijden. Soms met gevaar voor eigen leven.

Het Wilhelmina Ziekenhuis Assen (WZA) heeft zelfs patiënten uit heel het land aangenomen in het ziekenhuis, om ruimte te creëren in ziekenhuizen elders. Medewerkers stelden zich uiterst flexibel op en dit is niet onopgemerkt gebleven. Daarom organiseert Hotel de Jonge een veiling voor de medewerkers van het WZA.

In overleg met de personeelsvereniging van het WZA is besloten dat de gehele opbrengst van de veiling wordt gebruikt om iets te doen aan de buitenruimte van het WZA. Het Asser ziekenhuis beschikt op dit moment over een prachtige tuin met terras. Echter ontbreekt het nog aan relax-plekken en (buiten)sporttoestellen.

Hotel de Jonge wilde graag hieraan een bijdrage leveren, zodat medewerkers na het harde werken ook optimaal kunnen genieten of sporten om hun gedachten even te kunnen verzetten in de pauze. Alles om deze helden een gezellige en mooie plek te geven.

Univé zet zich in voor een gezond en plezier leven voor iedereen en wil graag een bijdrage leveren aan dit initiatief door een fiets voor de veiling te doneren.

Deel dit bericht