Ga naar inhoud

16 juli 2020Met elkaar

Een extra attentie voor senioren

Evenals vorig jaar zou Veilig Verkeer Nederland, afdeling Noord Drenthe/Assen, een ‘markt/beurs’ organiseren op dinsdag 29 september 2020 in DNK De Nieuwe Kolk in Assen met als thema ‘Mobiliteit en Veiligheid’.

Helaas kan deze beurs in verband met de corona-maatregelen niet doorgaan. Toch wil Veilig Verkeer Nederland de ‘Week van de Ouderen’ niet zomaar voorbij laten gaan.

In samenwerking met de Asser Uitdaging, Assen voor Assen en diverse andere organisaties wordt geprobeerd om 1000 Goodiebags te vullen met allerlei informatie van eventuele standhouders en andere organisaties die informatie willen verstrekken over hun activiteiten die vanaf november 2020 misschien weer kunnen gaan plaatsvinden (en overige informatie natuurlijk). 

Van dinsdag 29 september t/m vrijdag 2 oktober 2020 zullen vrijwilligers van Veilig Verkeer Nederland Assen de Goodiebags uitdelen in De Nieuwe Kolk en verspreiden op diverse locaties/adressen voor senioren in Assen. Univé heeft voor deze actie 1000 pennen gedoneerd.

Deel dit bericht