Ga naar inhoud

13 november 2018Supporter van Sport

De geur van snert en gehaktballen komt je tegemoet

Na weken van voorbereiding is het dan eindelijk zover. De routes zijn door de leden uitgezet, de inschrijving zit klaar en ondertussen bereidt Voetbalvereniging Asser Boys de gehaktballen en snert al voor.

De herfst is begonnen de bladeren zijn gekleurd en dwarrelen naar beneden. Af en toe een flinke bui, wat wil je eigenlijk nog meer tijdens een Herfsttocht... 🍂🌦🍁

Onderweg kwamen de ruim 600 deelnemers door de bossen, heide en mooie singletracks. De afstanden van 25 en 50 kilometer konden worden afgelegd door jong en oud, beginner en prof. Zo waren er opa's die de tocht reden met hun kleinkind en ook werden snelle jongens als Bert-Jan Lindeman, Elmar Reinders en Tim Smeenge gespot.

Ook was het geweldig om te zien dat complete MTB teams aanwezig waren. Zo waren de treintjes van MTB Team Grinta - Bestrating.nl, MTB Team NewComm IT Klaucke en onder andere een hele groep van Stouwdam Assen Bike & Skate aanwezig.

Aan de inwendige mens is ook gedacht want bij het Balloërveld en ook in Rolde werden de deelnemers voorzien van een hapje en drankje. Wanneer de tocht was volbracht en men weer aankwam bij Asserboys kwam de geur van snert en gehaktballen je tegemoet.

Al met al een heerlijke dag met veel lachende gezichten en een mooie sportieve prestatie voor een ieder.

Mtb Assen zegt graag: Tot de volgende keer! 

Kijk voor meer informatie over de vereniging: www.mtbassen.nl

Deel dit bericht