Ga naar inhoud

30 april 2020Gezondheid

Blijf fit en gezond in deze tijd!

Mijn naam is Heino en bij Autotaalglas in Assen merken we in deze periode verschillen, maar we hanteren dezelfde openingstijden voor de klant.

Uiteraard treffen wij ook de nodige maatregelen op de vestiging, dit is voor de gezondheid van de klant en voor onszelf. Zo werken wij met anderhalf meter afstand, halen wij nu meer auto’s op bij de klant, dragen wij handschoenen, mogen klanten niet in de werkplaats en hebben wij nu ook liever niet dat klanten blijven wachten op hun auto. Deze maatregelen worden door iedereen in acht genomen.

Doordat veel mensen momenteel thuis werken zijn er ook minder auto’s op de weg en is er minder ruitschade. Waardoor het bij mij op de vestiging een stuk rustiger is en daarom kunnen de medewerkers of ik, eerder naar huis. Ook had ik eerst twee of drie keer per week een netwerkbijeenkomst en nu niet meer en daardoor ben ik vaker thuis, wat ik overigens ook fijn vind.

Mijn beweegmomenten vóór Corona waren dat ik twee keer in de week naar de sportschool ging, maar omdat dat nu niet meer kan, ben ik momenteel aan het fietsen, in de tuin bezig en ik ben aan het voetballen of iets dergelijks met mijn kinderen.

Ik vind het belangrijk om bezig te blijven en daarom is mijn advies: blijf fit en gezond en denk om anderen en jezelf! Dus daarom zeg ik ook ‘doe mee met de Corona Fit Challenge en beweeg 30 minuten per dag’. Des te eerder het virus uit de wereld zal zijn en we het ‘normale’ leven weer op kunnen pakken😊

Heino Rosevink, eigenaar Autotaalglas Assen

Deel dit bericht