Ga naar inhoud

21 maart 2023Supporter van Sport

Zwem jij straks probleemloos de Damster City Swim?

Wil jij beginnen met zwemmen en meedoen aan een recreatieve tocht of estafette in open water? Op zaterdag 17 juni 2023 staat de tweede editie van de Damster City Swim op het programma.

Ter voorbereiding organiseren we speciale zwemclinics waarin jij onder professionele begeleiding kunt toewerken naar deelname aan het zwemevenement.

De Damster City Swim is een recreatieve zwemtocht door de wateren van de historische binnenstad van Appingedam. De afstand van de zwemtocht bedraagt ongeveer 2800 meter.

De lessen brengen je voldoende geoefend aan de start en zijn geschikt voor beginnende zwemmers. Het trainingsprogramma begint eind mei en bestaat uit vier trainingen.

Data, locatie en tijd

Data:
Zaterdag 20 mei
Zaterdag 27 mei
Zaterdag 3 juni
Zaterdag 10 juni

Tijd:
Start om 10.00 uur

Locatie:
Groeve-Noord (achter de voormalige Eendracht)

Ben jij er ook bij? Meld je dan aan door op onderstaande button te klikken. Er opent zich dan een nieuw venster waar je een aantal gegevens op kunt achterlaten.

Informatieavond
Woensdag 8 maart vond een open informatieavond over het evenement plaats in het kantoor van Appingedam. De regie werd verzorgd door speaker Rolf Huizinga.

De aftrap werd gedaan door Arjan Smit, voorzitter van de Damster City Swim. Hij vertelde hoe het evenement is ontstaan. Hierna informeerde de eigenaar van Swimtech4you de aanwezigen over zwemtechnieken en veiligheidsregels tijdens de swim. Adviseur Vitaliteit en Duurzame inzetbaarheid Menke Knol sloot af met een interessante presentatie over voeding.

De bezoekers waren erg enthousiast en doen allen mee aan het zwemevenement!

Deel dit bericht