Ga naar inhoud

27 mei 2023Met elkaar

Mantelzorger? Win kaarten voor het Hello Festival

Van Madness en Nena tot Suzan & Freek en Kris Kross Amsterdam: het programma van Hello Festival – zaterdag 10 juni in Emmen - biedt voor elk wat wils. Speciaal voor mantelzorgers hebben wij 5 x 2 kaarten beschikbaar. Ken jij een mantelzorger die een leuk dagje uit verdient? Of zorg jij zelf voor een dierbare? We horen het graag!

In Nederland geven zo’n 5 miljoen mensen mantelzorg. Dat kan aan een ouder of een partner zijn, maar ook aan een gehandicapt kind of een andere dierbare. Mantelzorg kan tijdelijk zijn, maar ook langdurig en intensief. En hoewel je het uit liefde doet, kan het op je drukken, veel van je vragen en je leven flink beïnvloeden.

Aanmelden
Mantelzorgers zijn dan ook echte toppers. Met kaarten voor het uitverkochte Hello Festival willen we hen graag bedanken voor wat ze doen. Helaas hebben we niet genoeg kaarten om iedere mantelzorger te verrassen. Daarom verloten we de kaarten onder de mensen die iemand anders of zichzelf hebben opgegeven.

Aanmelden kan op deze pagina. Meedoen kan tot en met zondag 4 juni. De winnaars krijgen op maandag 5 juni persoonlijk bericht.

Deel dit bericht