Ga naar inhoud

2 juni 2023Met elkaar

Lancering nieuwe dorpswebsite Loppersum

Op zaterdag 3 juni wordt de nieuwe dorpswebsite van Loppersum officieel gelanceerd. De nieuwe website is één van de resultaten van het dorpsproject 'In Loppersum: samen voor elkaar'. 

‘In Loppersum’ is een initiatief van bewoners, vrijwilligersorganisaties en andere organisaties die werkzaam zijn in Loppersum zoals de Zorgcoöperatie, Dorpsbelangen, Ons Dorpshuis, Cadanz welzijn, Zonnehuisgroep Noord, Woonzorg Nederland en de gemeente Eemsdelta. Samen sloegen zij de handen ineen om te zorgen dat Loppersum een fijn dorp is én blijft, waar bewoners hun hele leven kunnen wonen met alles wat daarvoor nodig is binnen handbereik. 

Lancering dorpsloket
Vanuit de overtuiging dat er samen méér kan worden bereikt, werken de organisaties aan een samenhangend aanbod. Dit kan gaan over wonen, elkaar ontmoeten, leuke activiteiten, goede voorzieningen, elkaar ondersteunen en waar nodig ook voor elkaar zorgen. Dit aanbod is te vinden via het Dorpsloket, dat later dit jaar in Ons Dorpshuis haar deuren zal openen (wellicht eerst in het tijdelijke en daarna in het verbouwde dorpshuis). Voorlopig is er een online Dorpsloket.

Deze website wordt zaterdag gelanceerd! Dit gebeurt bij het houten ‘pop-up’ Dorpsloket bij de kraam van de Zorgcoöperatie. Geïnteresseerden zijn tussen 11.00 en 14.00 uur van harte welkom op het Marktplein. De website is financieel mogelijk gemaakt met bijdragen van Univé Noord-Nederland, Stichting Coloci en het Groninger Zorgakkoord.

Meer informatie is te vinden op LopsterNijs

Deel dit bericht