Ga naar inhoud

Onafhankelijk hypotheekadvies van Univé Schagen

Maak een afspraak

Onafhankelijk hypotheekadvies van Univé Schagen

Voor deze vragen wil je een betrouwbaar financieel advies. Een advies dat is afgestemd op jouw persoonlijke situatie en wensen, zodat je weloverwogen de juiste keuzes kunt maken. Daarvoor kun je bij ons terecht. Je kunt je aanmelden voor een gratis en vrijblijvend oriënterend hypotheekgesprek met onze hypotheekadviseur. Zo krijg je binnen een half uur inzicht in jouw financiële mogelijkheden en bespreken we wat je van ons kunt verwachten.

Gratis oriëntatiegesprekIk heb een vraag

Deskundige en onafhankelijke hypotheekadviseurs

Onze hypotheekadviseurs zijn goed opgeleid, gecertificeerd en deskundig. Wij zijn niet gebonden aan één of meerdere geldverstrekkers. Wij bemiddelen onafhankelijk. Hierdoor hebben onze adviseurs alle vrijheid om samen met jou de best passende aanbieder te kiezen voor de scherpste rentes.

Bereken jouw maximale hypotheek

Wanneer je bij ons een hypotheek afsluit, krijg je alle ruimte om jouw eigen keuzes te maken. Onze hypotheekadviseurs zorgen bij het opstellen van een hypotheekadvies dat je voldoende ruimte overhoudt om lekker te kunnen leven. Niet alleen nu, maar ook later! Ben je benieuwd naar jouw maximale hypotheek?
Kom langs in onze winkel in Schagen of maak hier een proefberekening.

Adres en contactgegevens

Hoep 2C
1741 MC Schagen
  • 0227 727 260

    Op werkdagen van 08.30 tot 18.00 uur

    Zaterdag van 09.30 tot 16.00 uur

Openingstijden winkel

maandag09:00 - 17:30
dinsdag09:00 - 17:30
woensdag09:00 - 17:30
donderdag09:00 - 17:30
vrijdag09:00 - 17:30
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Bereikbaarheid

In onze Univé-winkel gevestigd aan de Hoep 2C in Schagen ben je aan het juiste adres voor advies over jouw verzekeringen en hypotheek. Onze deskundige adviseurs staan voor je klaar, of je nu particulier bent of ondernemer!

Plan route