Ga naar inhoud

Univé Noord-Holland: een mensgerichte organisatie

Elkaar helpen. Ook als het even wat minder gaat. Dat is waar Univé voor staat. Univé is namelijk een coöperatie en dat betekent: risico's delen. Risico's die je niet alleen kunt of wilt dragen. Krachten bundelen. Dat geeft rust en zekerheid.

Over Univé Noord-Holland

Univé Noord-Holland is één van de regionale Univé’s en een coöperatie. Dat laatste houdt in dat de organisatie in handen is van de leden. Dat is een belangrijk gegeven in zo ongeveer alles wat we doen. Plak daar achteraan dat we geen winstoogmerk hebben – in tegenstelling tot wat veel mensen denken – en dan snap je misschien ook beter de gedachte achter de bekende slogan ‘daar plukt u de vruchten van’.

In een wereld waar online een steeds prominentere rol speelt, blijven wij graag met mensen in contact via onze twaalf winkels, verspreid over Noord-Holland, het Groene Hart en Zwolle. Winkels? Winkels ja. Op deze manier hopen we dat persoonlijke levend te houden. Echte gesprekken tussen mensen. Zo houden we vinger aan de pols. Helpen we elkaar, ook als het even wat minder gaat.

Onze producten en verzekeringen

Bij Univé Noord-Holland kun je terecht voor vele (zakelijke) verzekeringsproducten.

Winkels van Univé Noord-Holland

Heb je een vraag of behoefte aan persoonlijk advies? Maak dan een afspraak met één van onze Univé-adviseurs bij jou in de buurt.

Kom werken bij Univé Noord-Holland

Zin in een nieuwe baan? Op zoek naar een nieuwe uitdaging of een carrièreswitch? Bij Univé zoeken we regelmatig nieuwe collega’s, parttime én fulltime. Bij ons ben je verzekerd van een goed salaris, 13e maand, een goede studiekostenregeling en natuurlijk korting op onze verzekeringen en diensten. Niet voor niets zijn wij een Great Place to Work!

Benieuwd naar het mooie van Univé? Bekijk hier onze openstaande vacatures

Meer dan verzekeren

We willen samen met onze leden risico’s voorkomen, gevolgen beperken en pas als het echt nodig is: verzekeren. Daarom heeft Univé verschillende diensten ontwikkeld om jouw leven gemakkelijker te maken. Tevens kun je bij ons terecht voor jouw hypotheekadvies

Onze Univé-winkels zijn een Kentekenloket

Wist je dat de Univé-winkels in Noord-Holland en Zwolle ook een Kentekenloket zijn? Je bent dus van harte welkom bij onze winkels om jouw kenteken over te schrijven, een voertuig te schorsen of schorsing te beëindigen. Handig - alles onder één dak! 

Zonder winstoogmerk, met oog voor elkaar

Ledenraad, RvB en RvC

De Ledenraad is het hoogste orgaan binnen Univé Noord-Holland en heeft een aantal formele taken. Ook vervult de raad een belangrijke rol als klankbord voor de Raad van Bestuur (RvB), bestaande uit Annelies Goos en Marieke Smit.

De Ledenraad bestaat uit onze leden en vormt zo een afspiegeling van het ledenbestand. Zowel particuliere als zakelijke relaties uit het werkgebied van Univé Noord-Holland hebben zitting in de Ledenraad.

De Raad van Commissarissen (RvC) bestaat uit vier leden. Elke commissaris heeft een eigen aandachtsgebied. De leden zijn goed op de hoogte van Univé en Univé Noord-Holland in het bijzonder. Jouw belangen als lid van onze coöperatie worden dus prima behartigd.

Wij zoeken leden voor onze Ledenraad! Interesse? Klik dan hier!

Univé Noord-Holland steunt lokale initiatieven

Betekenisvol ondernemen

Dat is waar Univé Noord-Holland voor staat. Want, naast ons werk goed doen, willen we ook van betekenis zijn voor de wereld om ons heen. Dat komt terug in alles wat we doen. Zo maken wij bewuste keuzes om een balans te bereiken tussen people, planet en profit. Univé Noord-Holland richt zich vooral op de volgende drie thema’s: maatschappelijk verantwoord ondernemen, duurzame inzetbaarheid en milieu en klimaat.

Zakelijke gegevens

Univé Noord-Holland Advies B.V. is een bemiddelaar en maakt onderdeel uit van Coöperatie Univé Noord-Holland.

Bezoekadres
M. de Klerkweg 1
1703 DK, Heerhugowaard

Postadres
Postbus 171
1700 AD, Heerhugowaard

Statutaire naam
Univé Noord-Holland Advies B.V.

Handelsnaam
Univé Noord-Holland B.V.

Overige gegevens
Telefoonnummer: 
072 502 4550
AFM-vergunningnummer: 12005859
K.v.K.-nummer: 37118787

Informatieve documenten

Nieuws uit de regio