Univé Noord-Holland

Univé Noord-Holland is een Coöperatie zonder winstoogmerk van én voor leden. Naast Univé Noord-Holland zijn er nog tien regionale Univé’s in Nederland. We zijn ooit opgericht om samen risico’s te delen die je als individu niet kunt dragen. Dit principe van elkaar helpen, vormt nog steeds ons bestaansrecht. En dat ziet u terug in onze dienstverlening. Deze is altijd persoonlijk en dichtbij - of u ons nu belt, mailt of bij ons langskomt. We hebben veertien winkels, verspreid over ons werkgebied dat zich ruwweg uitstrekt van de Noordkop tot het noordelijke deel van het Groene Hart. Daarnaast bedienen wij ook de klanten in Zwolle.

Winkels in uw regio

Onze verzekeringen

Op de site vindt u het volledige overzicht van onze particuliere verzekeringen en onze zakelijke verzekeringen.

Doe de Univé Verzekeringscheck

Eenmaal afgesloten kijken veel mensen niet of nauwelijks naar hun verzekeringen om. We begrijpen dat wel. Toch adviseren wij om regelmatig te kijken of uw verzekeringen nog aansluiten bij uw situatie en plannen voor de komende tijd.
Tijdens de gratis en vrijblijvende Verzekeringscheck neemt de adviseur uw volledige verzekeringspakket met u door, dus ook de verzekeringen die u niet bij Univé heeft lopen. Als u zich beter of voordeliger kunt verzekeren, dan hoort u dat direct.
Wilt u meer informatie? Bel ons gerust op (072) 502 45 50 of stuur een e-mail naar noordholland@unive.nl.
Meld u nu aan voor de Univé Verzekeringscheck.

Organisatiegegevens

Bezoekadres hoofkantoor
M. de Klerkweg 1
1703 DK  Heerhugowaard

Postadres
Postbus 171
1700 AD  Heerhugowaard

Overige gegevens
E-mail: noordholland@unive.nl
AFM-vergunningnummer: 12005859
K.v.K.-nummer: 37118787