Ga naar inhoud

Cv-onderhoud in Bovenkarspel

Voorkom een koude douche en geniet van een lekker warm huis. Univé helpt je met een vakman die jouw cv-ketel onderhoudt en storingen verhelpt.

Nu aanvragen

Zo werkt cv-onderhoud van Univé

Samen met onze leden in Bovenkarspel willen we risico’s voorkomen, gevolgen beperken en pas als dat echt nodig is: verzekeren. Daarom is het uitvoeren van cv-onderhoud via Univé logischer dan je misschien denkt. Goed onderhoud aan jouw cv voorkomt namelijk schade door lekkage, brand en koolmonoxide.

Je kunt kiezen uit twee abonnementen: Basis (voor alle cv-ketels) en All-in (voor cv-ketels tot 14 jaar oud). De monteur komt dan elke twee jaar langs voor een onderhoudsbeurt aan uw installatie. Ook is de storingsdienst 24 uur per dag en 7 dagen per week voor jou bereikbaar.

Een nieuwe woning in Bovenkarspel?

Dan heb je naast jouw cv-onderhoud natuurlijk nog veel meer om te regelen. Zoals jouw verzekeringen en andere diensten bijvoorbeeld. Maak daarom een gratis een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs. Die bekijkt samen met jou of alles nog past bij jouw situatie, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Je bent van harte welkom in onze winkel in Bovenkarspel.

Maak een afspraak

Ook cv-onderhoud in Bovenkarspel?

Voordat jouw abonnement ingaat wordt er een eerste inspectiebeurt uitgevoerd. Het is namelijk belangrijk om te weten wat de staat van het toestel is, voordat deze in onderhoud wordt genomen. Deze inspectie duurt ongeveer een uur, waarbij de monteur verschillende onderdelen en prestaties van de cv-installatie controleert. Hiervoor betaal je eenmalig een vast bedrag.

Nu aanvragen

Adres en contactgegevens

De Tuin 19
1611 KR Bovenkarspel
  • 0227 727 200

    Op werkdagen van 08.30 tot 18.00 uur

    Zaterdag van 09.30 tot 16.00 uur

Openingstijden winkel

maandag09:00 - 17:30
dinsdag09:00 - 17:30
woensdag09:00 - 17:30
donderdag09:00 - 17:30
vrijdag09:00 - 17:30
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Univé Bovenkarspel

In onze winkel in Bovenkarspel ben je aan het juiste adres voor al jouw verzekeringsvragen. Of je nu particulier bent of ondernemer: je krijgt de beste adviezen van onze deskundige adviseurs. Je bent van harte welkom!

Plan route

Meer verzekeringen en diensten bij Univé Bovenkarspel