Ga naar inhoud

Univé Zoetermeer

Particulier of zakelijk? Wij geven je graag advies over de beste verzekeringen en diensten die bij jou passen. Kom langs! De koffie staat al klaar.

Maak een afspraak

Hulp bij jouw vraag

Is jouw vraag productgerelateerd? Klik dan op een van de onderstaande knoppen voor de veelgestelde vragen over dat product. Staat jouw product er niet bij? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Contact met Univé

Univé Zoetermeer

Röntgenlaan 11
2719 DX Zoetermeer

Openingstijden

Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 uur
DonderdagGesloten
Vrijdag09:00 - 17:00 uur
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Adviseurs van de Univé winkel in Zoetermeer

Onze adviseurs staan dagelijks klaar om je persoonlijk te adviseren over de verzekeringen en diensten van Univé

Verzekeringen en diensten

Univé Zoetermeer biedt alle producten van Univé. Je kunt ook meerdere producten tegelijk afsluiten in een pakket met pakketkorting.

Univé hypotheekadvies

Een huis kopen is al spannend genoeg. Hoe weet je zeker dat je de juiste hypotheek afsluit en het ook de juiste blijft? Univé geeft je die zekerheid met eerlijk en transparant hypotheekadvies. En daarbij kennen we de hypotheekmarkt en de lokale subsidies als geen ander. Bovendien werken we nauw samen met Vereniging Eigen Huis. 

Bij het zoeken naar de juiste hypotheek voor jouw situatie vergelijken we ruim 40 geldverstrekkers. Zo vinden we altijd de hypotheek die bij je past. Je krijgt een vaste hypotheekadviseur waar je 1 op 1 mee kunt praten. Bijvoorbeeld via een persoonlijk gesprek in 1 van onze 100 winkels. Of door gebruik te maken van videobellen.

Verandert je situatie? Met De Hypotheekwacht van Vereniging Eigen Huis zie je meteen wat dat betekent voor je hypotheek. Ook krijg je altijd een seintje als bijstellen voordeel oplevert.

Maak snel kennis met je nieuwe hypotheekadviseur. Het eerste gesprek is altijd gratis.

Meer informatie

Of maak een afspraak

Preventieartikelen


Bij Univé Zoetermeer verkopen wij ook brandpreventieartikelen. Zo houd je je huis, je dierbaren en je kostbare spullen veilig. Klik hier om deze artikelen online te bekijken. 

Univé Zoetermeer is trotse sponsor

Univé Zoetermeer sponsort regionale initiatieven. Nieuwsgierig hoe jouw vereniging of evenement ook gesponsord kan worden?

Lees hier meer

Nieuws uit de regio

Blijf up-to-date van al het nieuws uit de regio Het Groene Hart.