Univé Het Groene Hart

Over Univé Het Groene Hart

Univé Het Groene Hart is een verzekeringsbedrijf met ruim 150 medewerkers. Via onze persoonlijke dienstverlening behartigen wij de belangen van ruim 170.000 klanten met meer dan 450.000 polissen. U bent bij ons aan het juiste adres voor prima verzekeringen tegen de beste prijs/kwaliteitverhouding.

Per 1 januari 2020 is Univé Het Groene Hart ontstaan uit een samenwerking van Univé Zuid-Holland en Univé Leksprong. 

Over Univé Het Groene Hart Winkels in de regio Maak een afspraak

Actueel nieuws van Univé

25% korting op een Univé woonverzekering
25% korting op een Univé woonverzekering

Met onze ruim dekkende woonverzekering zorgen we ervoor dat u snel geholpen wordt als u schade heeft. En uw huis en spullen zijn gegarandeerd nooit onderverzekerd! Kiest u voor 6 november 2020 voor een inboedel- en/of opstalverzekering van Univé Het Groene Hart, dan krijgt u het eerste jaar 25% korting op de premie!

Win een startbewijs voor de virtuele Sparta Fun Run
Win een startbewijs voor de virtuele Sparta Fun Run

Vanwege de coronamaatregelen is in overleg met voetbalclub Sparta en de veiligheidsdiensten besloten om de Solutions Sparta Fun Run niet in de oorspronkelijke vorm door te laten gaan. Daarom wordt dit evenement virtueel gehouden. Als sponsor van de virtuele Sparta Fun Run hebben wij de eer om twintig startbewijzen te verloten.

Maak een afspraak voor een hypotheekspeeddate
Maak een afspraak voor een hypotheekspeeddate

Een hypotheek afsluiten doet u niet iedere dag. Staat u op het punt uw droomhuis te kopen? Staat een verbouwing of verduurzaming van uw huidige woning op de planning? Of heeft u de wens om uw hypotheeklasten te verlagen? Dan is het fijn dat iemand met verstand van zaken met u meekijkt.