Univé Het Groene Hart

Over Univé Het Groene Hart

Univé Het Groene Hart is een verzekeringsbedrijf met ruim 150 medewerkers. Via onze persoonlijke dienstverlening behartigen wij de belangen van ruim 170.000 klanten met meer dan 450.000 polissen. U bent bij ons aan het juiste adres voor prima verzekeringen tegen de beste prijs/kwaliteitverhouding.

Per 1 januari 2020 is Univé Het Groene Hart ontstaan uit een samenwerking van Univé Zuid-Holland en Univé Leksprong. 

Over Univé Het Groene Hart Winkels in de regio Maak een afspraak

Actueel nieuws van Univé

Het AOV-team: Maurice Groot en Chung Man Luong
Maak kennis met ons AOV-team

Maurice Groot is in november met veel enthousiasme begonnen als specialist in Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen (AOV) bij Univé Het Groene Hart. Hij werkt in de buitendienst, samen met zijn collega Chung Man Luong vormt hij het AOV-team in onze regio. Samen ontzorgen zij ondernemers rondom het thema AOV. Zij helpen u als u voor zichzelf begint, en zij blijven uw vraagbaak als de omstandigheden zich wijzigen. Tijd om dit duo beter te leren kennen!

Hoe voorkomt u diefstal of leegroof van uw keyless auto?
Hoe voorkomt u diefstal of leegroof van uw keyless auto?

Het aantal diefstallen van personenauto’s is de eerste helft van dit jaar licht gedaald. Zover het goede nieuws. Heeft u een auto met keyless entry? Dan is de kans dat uw auto wordt gestolen of leeggeroofd juist toegenomen. Vooral hybride auto’s met keyless entry zijn momenteel erg in trek. Vier tips om relay attack te voorkomen. In Nederland zijn momenteel 700.000 auto’s potentieel doelwit.

Gratis zakelijke schuldhulp voor ondernemers
Gratis zakelijke schuldhulp voor ondernemers

Ondernemers lopen andere financiële risico’s dan consumenten. Daar zijn veel ondernemers zich niet van bewust en zo kunnen betalingsachterstanden snel uitlopen tot schulden. Hulp nodig bij uw financiële situatie? Geldfit Zakelijk biedt uitkomst voor zowel schuldpreventie als schuldhulpverlening.