Over Univé Het Groene Hart

Univé is één van de grootste verzekeraars van Nederland. Omdat Univé een coöperatieve vereniging zonder winstoogmerk is, zijn haar klanten tevens haar leden. Die leden-verzekerden staan centraal, niet het streven naar winst. Uitgangspunt is dat u als lid de positieve resultaten terugziet in de vorm van winstuitkeringen, premiekortingen en steeds betere producten en diensten. Zo plukt ú de vruchten van Univé. 

​Univé Het Groene Hart is een verzekeringsbedrijf met ruim 150 medewerkers. Via hun persoonlijke dienstverlening behartigen zij gezamenlijk de belangen van ruim 170.000 klanten met meer dan 450.000 polissen. U bent bij ons aan het juiste adres voor prima verzekeringen tegen de beste prijs/kwaliteitverhouding.

Uw keuze voor Univé Het Groene Hart

U kunt bij Univé Het Groene Hart terecht voor alle particuliere en zakelijke verzekeringen, hypotheken en pensioenen. Eén aanspreekpunt voor al uw verzekeringszaken. Gemakkelijk én voordelig!

Selectie aanbieders

Voor al uw verzekeringen bent u bij Univé Het Groene Hart, een ongebonden selectieve verzekeringsbemiddelaar, aan het juiste adres. Omdat wij deel uitmaken van Coöperatie Univé, bieden wij u altijd eerst de producten van Univé Verzekeringen aan. Sluiten de producten van een andere verzekeraar toch beter aan op uw wensen, dan bieden wij u deze aan. Zo ontvangt u altijd op maat gesneden producten in combinatie met hoogwaardige service.

Gebundelde krachten

Univé Zuid-Holland en Univé Leksprong hebben vanaf 1 januari 2020 hun krachten gebundeld en gaan samen verder als Univé Het Groene Hart. Hier gaat u natuurlijk ook de vruchten van plukken. Door het samengaan van twee regionale Univé's kunnen wij als coöperatie onze dienstverlening nog verder verbeteren om samen met u risico's te voorkomen, gevolgen te beperken en pas als dat echt nodig is: verzekeren. 

Uiteraard blijven wij uw aanspreekpunt zoals u van ons gewend bent. Lokaal en dichtbij. U bent van harte welkom in één van onze acht winkels bij u in de buurt: 

Het is mogelijk dat u de komende tijd nog Univé Zuid-Holland of Univé Leksprong tegenkomt in de communicatie. Geleidelijk aan zult u de nieuwe naam Univé Het Groene Hart steeds vaker terugzien. 

Wij kijken uit naar een mooie toekomst. Met u en voor u.