Ga naar inhoud

De projecten van de Buurtwinst

Door de jaren heen zijn er al heel wat projecten in de buurt gerealiseerd. Projecten met impact, die zorgen voor een veilige leefomgeving voor iedereen. Bekijk de projecten hieronder.

Eerder gerealiseerde projecten

Welke projecten zijn al gerealiseerd dankzij jullie bijdrage aan de Buurtwinst? Bekijk ze hieronder.

Nieuwe keuken in het dorpshuis

Samen eten in het dorpshuis doen de bewoners van Abbenes graag. Maar de keuken van het dorpshuis was zo verouderd, dat dit niet meer kon. Dankzij de nieuwe keuken kan de buurt weer samen koken en eten.

 •  Gerealiseerd dankzij 150 Univé-leden 

Buurttuin De Lier

De aanleg van een tuin in De Lier biedt de bewoners van het naastgelegen verzorgingshuis ontspanning. Daarnaast is er ruimte voor activiteiten van de andere buurtbewoners.

 •  Gerealiseerd dankzij 89 Univé-leden 

Kajaks voor de buurt

Afval hoort in de afvalbak, niet op of rond het water. Door de kajaks kunnen buurtbewoners samen de wateren van Rotterdam schoonhouden. Zo wordt de buurt schoner en veiliger.

 •  Gerealiseerd dankzij 116 Univé-leden 

Hoe werkt het?

Als de buurt vooruit gaat, ga jij ook vooruit. Als we geld overhouden doordat de jaarlijkse schades zijn meegevallen, kan je jouw buurt beter maken. Bijvoorbeeld door de aanleg van een buurttuintje, een speeltoestel in de speeltuin of adoptieprullenbakken die de buurt schoner houden. Dat is Buurtwinst.

Heb je vragen? Loop langs bij één van onze winkels of mail ons op hgh.buurtwinst@unive.nl.

Doe de projectcheck

Heb jij een goed idee voor jouw buurt? Met onze Buurtwinst Checker check je makkelijk of jouw idee past bij de Buurtwinst.

  Naar projectcheck

  Pitch jouw idee

  Zijn wij volgens de Buurtwinst Checker een match? Meld dan snel je idee bij ons aan. Doe dat voor 1 september.

   Mijn idee aanmelden

   Wij beoordelen jouw idee

   We beoordelen alle ideeën die binnenkomen en bespreken ze op volgorde van binnenkomst. Houd daarom rekening met een doorlooptijd van +/- 3 maanden voor je onze beslissing hoort.