Ga naar inhoud

De buurtwinst van...

Als we geld overhouden doordat de schades zijn meegevallen, kun jij bepalen wat er met dit geld gebeurt. Investeer het in een lokaal initiatief, of laat het uitkeren aan jezelf. Wat kan er socialer, prettiger of veiliger in je buurt? Draag ook een idee aan waar jouw buurt beter van wordt. Als de buurt vooruit gaat, gaan we allemaal vooruit. Dit noemen wij Buurtwinst.

Hoe werkt het?

Als de buurt vooruit gaat, ga jij ook vooruit. Als we geld overhouden doordat de jaarlijkse schades zijn meegevallen, kan je jouw buurt beter maken. Bijvoorbeeld door de aanleg van een buurttuintje, een speeltoestel in de speeltuin of adoptieprullenbakken die de buurt schoner houden. Dat is Buurtwinst.

Heb je vragen? Loop langs bij één van onze winkels of mail ons op hgh.buurtwinst@unive.nl.

Wat is Buurtwinst?

Al sinds 1794 zorgen wij als coöperatie met elkaar voor zekerheid. De zekerheid dat we er voor je zijn, als je op welke manier dan ook schade hebt. Dat is de zekerheid van Univé. Zonder winstoogmerk, mét oog voor elkaar. Bijvoorbeeld door EHBO-cursussen te organiseren in onze winkels of een AED op te hangen in jouw straat. We helpen jou ook graag om je buurt beter te maken. Want als de buurt vooruit gaat, ga jij ook vooruit. Jij kiest: de overgebleven winst terug laten storten op je rekening, of investeren in een lokaal project in de buurt. Dat is de Buurtwinst.

Lokale initiatieven, aangedragen door jou of iemand uit je buurt. Aan wie geef jij je Buurtwinst? Draag een idee aan bij jou in de buurt.

Eerder gerealiseerde projecten

Welke projecten zijn al gerealiseerd dankzij jullie bijdrage aan de Buurtwinst? Bekijk ze hieronder.