Ga naar inhoud

Collectieve caravanverzekering van Univé

Wil jij jouw caravan goed verzekeren, en daarbij bovendien profiteren van korting? Het is mogelijk met de collectieve caravanverzekering van Univé. Met onze caravanverzekering verzeker je jouw caravan tegen diefstal én verschillende vormen van beschadiging. Bovendien heb je de optie om hierbij aanvullende dekkingen af te sluiten, zodat jouw verzekering helemaal aansluit op jouw wensen. Als je een collectieve caravanverzekering afsluit, profiteer je bovendien van een aantrekkelijke collectiviteitskorting. Wil je weten wat de voordelen en mogelijkheden voor een collectieve caravanverzekering zijn? Univé legt het je haarfijn uit.  

Voordelen van de collectieve caravanverzekering van Univé  

  • Verzekerd tegen diefstal én schade door bijvoorbeeld een ongeluk, storm, brand of een aanrijding. 

  • Een mooie collectieve korting op jouw caravanpremie. 

  • Die premie bereken je inclusief de korting eenvoudig online. 

  • Inboedel, voortent/aanbouw, mover en accessoires zijn mee te verzekeren. 

Natuurlijk kun je voor vragen en advies over jouw collectieve caravanverzekering ook altijd terecht bij een van de ruim 100 Univé-winkels. Ben je benieuwd welk kortingspercentage voor jou geldt? Voer dan bij de premieberekening onderaan deze pagina de naam in van het collectief waarbij je bent aangesloten.  

Een caravanverzekering bij Univé 

Met een caravanverzekering van Univé kun je zorgeloos op vakantie met jouw caravan. Deze verzekering verzekert jouw toercaravan, vouwwagen of stacaravan tegen schade door bijvoorbeeld diefstal, storm en een aanrijding. De verzekering en aanvullende dekkingen sluit je eenvoudig online af. Na het afsluiten is jouw caravan verzekerd en kun je veilig op reis. 

Collectiviteitskorting bij jouw caravanverzekering 

Als je een collectieve caravanverzekering afsluit bij Univé, profiteer je van een aantrekkelijke collectiviteitskorting. Hiervoor moet je wel aangesloten zijn bij een organisatie die afspraken heeft met Univé over het afsluiten van verzekeringen. 

Pakketkorting bij uw caravanverzekering 

Ben je niet aangesloten bij een collectief dat afspraken heeft met Univé, maar wil je toch een caravanverzekering afsluiten met korting? Dit is mogelijk met behulp van pakketkorting. Dat werkt als volgt: wanneer je twee of meer verzekeringen tegelijk afsluit bij Univé, ontvang je korting op jouw premie. Hoe meer verzekeringen je afsluit, hoe meer korting je krijgt, tot een maximum van 10%. Wil je meer weten over pakketkorting, of ben je benieuwd hoeveel korting je kunt krijgen met de verzekeringen die jij wenst? 

Details over pakketkortingOfferte aanvragen

Jouw caravan collectief verzekeren 

Met de caravanverzekering van Univé is jouw caravan het hele jaar door verzekerd in de Benelux en in Duitsland. Daarnaast zijn jouw toercaravan of vouwwagen tot maximaal 6 maanden verzekerd in alle landen die vermeld staan op de groene kaart van jouw autoverzekering. 

En omdat behoorlijk wat caravanbezitters te maken krijgen met beschadiging door hagel, is hagelschade bij een vouwwagen of stacaravan standaard meeverzekerd. Bij een toercaravan kun je hagelschade optioneel meeverzekeren. 

Aanvullende verzekeringen voor jouw caravan 

Wil je jouw caravan aanvullend verzekeren, zodat je extra zeker de weg op kunt? Dat kan bij Univé. Je hebt de keuze uit drie aanvullende dekkingen, waarmee je jouw caravanverzekering helemaal kunt laten aansluiten op jouw wensen. Welke aanvullende dekkingen bieden wij aan, en wat is hiermee verzekerd? We zetten het voor je op een rij.

  • 5 jaar nieuwwaardegarantie

Heb jij een nieuwe caravan? Dan kun je kiezen voor de aanvullende dekking 5 jaar nieuwwaardegarantie. Hiermee krijg je de eerste 5 jaar na aankoop de nieuwwaarde van jouw caravan vergoed bij diefstal of total loss.

  • 3 jaar aanschafwaardegarantie 

Heb je jouw caravan tweedehands gekocht bij een BOVAG- of FOCWA-bedrijf? Dan kun je kiezen voor de aanvullende verzekering 3 jaar aanschafwaardegarantie. In de eerste 3 jaar na aankoop vergoeden wij dan de aanschafwaarde bij diefstal of als de caravan total loss is.

  • Extra accessoires

Als je extra accessoires op jouw caravan hebt, zoals een voortent of zonnepaneel, kun je deze meeverzekeren bij jouw caravanverzekering met de aanvullende dekking extra accessoires. Daarnaast kun je ook de inboedel van jouw caravan, zoals linnengoed, servies en de gasfles, verzekeren. Wij vergoeden de nieuwwaarde hiervan als de inboedel maximaal 1 jaar oud is. 

Organisaties die collectieve afspraken met Univé hebben over de caravanverzekering 

Ben je geïnteresseerd in de collectieve caravanverzekering? Bekijk onze pagina caravanverzekering voor meer informatie. Bij het berekenen van de premie van deze verzekering kun je de naam van jouw collectief invoeren. Zo zie je meteen of deze is aangesloten. 

Wil je meer informatie? Of staat jouw vereniging of werkgever hier niet bij? Neem dan contact op met één van onze adviseurs voor een persoonlijk gesprek. 

Bereken jouw premie