Ga naar inhoud

Autoverzekering voor je Jaguar

Het merk Jaguar staat bekend om luxe en vaak tijdloze wagens. Heb je zelf een Jaguar gekocht, zoals een E-Pace? Dan heb je een passende autoverzekering nodig. Voor het kiezen van een autoverzekering zijn er verschillende mogelijkheden, bijvoorbeeld een autoverzekering voor elektrische auto's. Je leest op deze pagina meer over een autoverzekering voor je Jaguar.

Regel het gemakkelijk en snel binnen 2 minuten

  • Snelle afhandeling bij schade
  • Tot 80% no-claimkorting
  • Vervangend vervoer bij schade

Jaguar en autoverzekering: wat vergoedt Univé?

Aanvullende verzekeringen voor je Jaguar

Naast de autoverzekering kun je ervoor kiezen om je Jaguar aanvullend te verzekeren. Bijvoorbeeld met een Inzettindenverzekering, het zelf kiezen van een schadebedrijf of een verzekering voor de accessoires van je auto. Je kiest een aanvullende dekking aan de hand van je eigen wensen en voorkeuren. Een aanvullende verzekering is namelijk niet verplicht.

Stel: je rijdt vaak samen met je partner of je kinderen in je Jaguar. Dan kun je kiezen voor een inzittendenverzekering. Met deze dekking wordt de schade van je inzittende(n) namelijk ook vergoed.

Meer weten over een autoverzekering voor je Jaguar?

Wil je meer weten over de autoverzekering van je Jaguar? Bijvoorbeeld hoe het zit met het verzekeren van je tweede auto of waarom je een groene kaart ontvangt? Je leest het hieronder.

Als je al een autoverzekering bij Univé hebt afgesloten, bijvoorbeeld voor je eerste auto, dan kun je gebruikmaken van onze tweede-autokortingsregeling. Met deze regeling profiteer je van dezelfde no-claimkorting als voor je eerste auto.

Na het afsluiten van een autoverzekering ontvang je een groene kaart. Dit is een internationaal verzekeringsbewijs waarmee je laat zien hoe je auto verzekerd is. Je ontvangt deze kaart via de post, en is ook terug te vinden in je Mijn Univé of in de Univé App.

Wil je je Jaguar zakelijk verzekeren? Kies dan voor onze bedrijfswagenverzekering. Je profiteert met deze verzekering van verschillende voordelen, zoals tot 80% no-claimkorting of tot 10% pakketkorting.

Na het afsluiten van een autoverzekering bij Univé kun je gebruikmaken van de no-claimkorting. De hoogte van deze korting wordt bepaald door de jouw opgebouwde schadevrije jaren. Dit betekent: het aantal jaren dat je auto verzekerd is zonder dat je schade hebt geclaimd.

We hebben voor je hybride of elektrische Jaguar ook een elektrische autoverzekering. Je profiteert hierbij van een passende autoverzekering voor je Jaguar. Je laadkabel is bij een WA+ of een All Risk autoverzekering bijvoorbeeld standaard meeverzekerd. Let op, dit geldt alleen voor je laadkabel en dus niet voor de laadpaal.

Welke Jaguar autoverzekering moet ik kiezen?

Het kiezen van een autoverzekering kan soms best lastig zijn. Probeer daarom eerst zelf de waarde van je auto in te schatten. Is de Jaguar die je hebt gekocht al een wat ouder model? Dan is een All Risk autoverzekering misschien niet nodig, en kun je beter gaan voor een WA of een WA+ autoverzekering. Heb je gloednieuwe Jaguar gekocht? Kies dan voor een All Risk autoverzekering. Met deze verzekering wordt de schade aan je eigen auto ook vergoed.

Kies voor jouw Jaguar een autoverzekering van Univé

Veelgestelde vragen over de Univé autoverzekering

Documenten en voorwaarden bij je Jaguar autoverzekering

Je vindt hier alle belangrijke documenten en voorwaarden voor de autoverzekering van je Jaguar.

Service & contact

Informatie gecontroleerd door een expert

De content op deze pagina is geschreven door Juliette Hahn, contentspecialist verzekeringen.