Ga naar inhoud

Ons verhaal

Samen risico’s delen en elkaar helpen. Dat is waar we als coöperatie voor staan. Maar wat als we meer kunnen doen? Als we leden op een unieke manier met elkaar verbinden en tegelijkertijd samenwerken aan de oplossing van een maatschappelijk probleem? Duurzame Zekerheid laat zien dat het kan.

Gebouwen verduurzamen

We helpen onze leden, zoals agrariërs, hun gebouwen te verduurzamen, door zonnepanelen op hun daken te plaatsen. Speciaal voor leden met asbest in het dak, een probleem dat vroeg of laat opgelost moet zijn. Univé vervangt deze daken en legt er nieuwe daken met zonnepanelen voor terug in samenwerking met onze energiepartner. Extra duurzaam dus.

Groene energie, van en voor leden

Als lid van Univé kunt u de zonne-energie via onze energiepartner in huis halen. Het is energie opgewekt op daken van andere Univé-leden bij u in de buurt. Hiermee ondersteunt u plaatselijke ondernemers, bent u zeker van 100% groene stroom en helpt u mee aan het verduurzamen van uw omgeving. En schijnt de zon niet? Dan vult onze energiepartner de stroom aan met Nederlandse windenergie. In uw persoonlijke energiedashboard ziet u waar uw stroom vandaan komt.

Eerlijk en transparant

Onze prijzen zijn eerlijk en transparant. Doordat Univé een coöperatie is en geen winst nastreeft verdelen we de opbrengsten eerlijk. Zo besteden we 5% van de prijs aan het verduurzamen van de regio. Hiermee kunnen we andere leden helpen om van asbest af te komen en te investeren in zonne-energie. Zo ontstaat er een win-win situatie voor iedereen.

Partners in Duurzame Zekerheid

Bent u geïnteresseerd in deze regionale energie? Dan brengen wij u in contact met onze energiepartner. Die zorgt voor het plaatsen van de zonnepanelen en zorgt er als energieleverancier voor dat u deze groene energie thuis geleverd krijgt.