Ga naar inhoud

Korting opstalverzekering

Als je een eigen woning hebt, ontkom je er niet aan om een opstalverzekering af te sluiten. Maar dan is het tegelijkertijd wel zo fijn, als je zo min mogelijk premie hoeft te betalen. Korting op je opstalverzekering zorgt ervoor dat je maandpremie lager wordt. Maar er zijn nog meer manieren om te profiteren van korting op je opstalverzekering. Hoe? Dat leggen we hier graag aan je uit.  

Pakketkorting op je opstalverzekering bij Univé 

Bij Univé kun je korting krijgen op je opstalverzekering. Die korting kan oplopen tot maximaal 10%. Het enige dat je voor deze pakketkorting hoeft te doen, is meerdere verzekeringen bij ons afsluiten. Bij bijna elke extra verzekering van Univé krijg je namelijk 1% korting op je totale premie. De korting wordt automatisch verrekend in je premiebedrag.

Woonverzekering met korting: de opstalverzekering 

Met een opstalverzekering verzeker je je tegen schade die aan je woning zelf kan ontstaan. Denk daarbij aan alles dat in of aan je woning vastzit. Zoals de cv-installatie, de keukenapparatuur die is ingebouwd of de leidingen door je hele huis. Als je hier ook meteen een andere verzekering van Univé bij afsluit, profiteer je meteen van 2% korting. Behalve de inboedelverzekering: die telt namelijk samen met de opstalverzekering als één verzekering. 

Premie berekenen opstalverzekering met korting 

Eerst graag je maandpremie weten als je van plan bent bij Univé een opstalverzekering af te sluiten? Gebruik dan onze online rekentool in en ontdek het precieze premiebedrag. De tool invullen is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets. En je weet het inmiddels: hoe meer schadeverzekeringen je bij ons afsluit, hoe hoger jouw kortingspercentage wordt. 

Premie berekenen opstalverzekering