Ga naar inhoud

19 juli 2022Sport

Univé wordt hoofdpartner van maatschappelijke stichting en jeugdopleiding FC Groningen

Voor in ieder geval de komende drie seizoenen is Univé als hoofdpartner verbonden aan de Stichting FC Groningen in de Maatschappij en de FC Groningen Opleiding. Ook wordt Univé partner van Kids United, het G-team van de club.

Stichting FC Groningen in de Maatschappij wil bewegingsarmoede in de regio rondom de club oplossen. Met het programma Meer en Beter Bewegen is FC Groningen daar hard mee aan de slag. Als Supporter van Sport draagt Univé daar graag aan bij.

De FC Groningen Opleiding staat voor groei en ontwikkeling. Jonge voetballers kunnen in de jeugdopleiding van FC Groningen met goede faciliteiten en hulp van specialisten aan hun toekomst werken.

"Wij willen iedereen in Groningen in beweging krijgen"

“Als coöperatie vinden we het belangrijk dat we investeren in de ontwikkeling en het welzijn van de regio. We willen mensen inspireren tot meer beweging en sportdeelname en uiteindelijk een betere vitaliteit”, aldus Univé-manager Harald de Bruijn. “Samen gaan we met verschillende regionale acitviteiten jong en oud activeren om in beweging te komen en willen we de toegang tot sport verbeteren. Gelijke kansen voor iedereen is essentieel, alleen dan komt talent ook echt boven drijven. We maken dit samen groter.”

Deel dit bericht

 • 20 juni 2024

  Amstel Gold Race inspireert!

  Op een heerlijk zonnige dag in april reden ruim 30.000 deelnemers een tocht over de Limburgse heuvels en door de mooie landschappen. Wat een toppers!

 • 20 juni 2024Sport

  HYROX. Een fitness challenge voor iedereen!

  Krachtoefeningen gecombineerd met hardlopen. En iedereen kan meedoen. Je bepaalt je eigen doel, je eigen tempo. Alleen, met z’n tweeën of in een groep van vier. Een mooie uitdaging!

 • 20 juni 2024

  De Enschede Marathon; iedereen kan meedoen!

  Univé is Supporter van Sport. Door onze support aan verschillende evenementen stimuleren we sporten en bewegen, want iedereen moet kunnen genieten van sport en bewegen.