Ga naar inhoud

19 juli 2022Sport

Univé wordt hoofdpartner van maatschappelijke stichting en jeugdopleiding FC Groningen

Voor in ieder geval de komende drie seizoenen is Univé als hoofdpartner verbonden aan de Stichting FC Groningen in de Maatschappij en de FC Groningen Opleiding. Ook wordt Univé partner van Kids United, het G-team van de club.

Stichting FC Groningen in de Maatschappij wil bewegingsarmoede in de regio rondom de club oplossen. Met het programma Meer en Beter Bewegen is FC Groningen daar hard mee aan de slag. Als Supporter van Sport draagt Univé daar graag aan bij.

De FC Groningen Opleiding staat voor groei en ontwikkeling. Jonge voetballers kunnen in de jeugdopleiding van FC Groningen met goede faciliteiten en hulp van specialisten aan hun toekomst werken.

"Wij willen iedereen in Groningen in beweging krijgen"

“Als coöperatie vinden we het belangrijk dat we investeren in de ontwikkeling en het welzijn van de regio. We willen mensen inspireren tot meer beweging en sportdeelname en uiteindelijk een betere vitaliteit”, aldus Univé-manager Harald de Bruijn. “Samen gaan we met verschillende regionale acitviteiten jong en oud activeren om in beweging te komen en willen we de toegang tot sport verbeteren. Gelijke kansen voor iedereen is essentieel, alleen dan komt talent ook echt boven drijven. We maken dit samen groter.”

Deel dit bericht