Ga naar inhoud

26-07-2022Sport

Univé Het Groene Hart op de Open Dag van Feyenoord

Met een enorme Panna Kooi stonden we zondag 17 juli als trotse partner op de Open Dag van Feyenoord. Lees meer over deze geslaagde dag.

Kinderen leerden freestyle voetbal van Freestyler Guido. Speelden een potje voetbal met Lutsharel Geertruida, Patrik Wålemark, Tein Troost en Denzel Hall. En konden op de foto met onze Feyenoord voetbalhelden. Daarnaast werd de nieuwe selectie van Feyenoord bekend gemaakt, nieuwe spelers werden per helikopter geïntroduceerd. Kortom: een geslaagde dag met heerlijk weer, fantastische bezoekers en supporters.

Partnership met Feyenoord

Als Supporter van Sport en met inzet van het Univé Buurtfonds wil Univé sport en bewegen in de regio Rijnmond voor iedereen toegankelijk te maken. Het partnership tussen Univé Het Groene Hart en Feyenoord omvat naast voetbal ook verschillende andere sporten en maatschappelijke initiatieven binnen de club. Door in de stad, de wijk en de regio samen projecten op te zetten willen de coöperatie en de club op regionaal niveau mensen in beweging brengen. In de Kuip is nu ook een clubhuis waar leden van Univé Het Groene Hart terecht kunnen voor advies over verzekeringszaken en risicopreventie.

Lees meer

Deel dit bericht