Ga naar inhoud

2 februari 2023Sport

Stoel voor jou

Geluk zit ‘m in het gevoel van samen juichen en je buurman omhelzen bij een doelpunt. Het gevoel van met samengeknepen billen op de tribune zitten. Het gevoel van samen nog even napraten over de wedstrijd en even nergens anders aan denken. Dat gevoel, dat gunnen wij alle PSV fans. 

Onder de noemer ‘Een stoel voor jou!’ gaven wij namens Univé Buurtfonds en PSV 100 stoelen weg in het Philipsstadion tijdens de wedstrijd PSV – FC Emmen op 8 februari. Op deze manier boden wij fans, die om wat voor reden dan ook nooit naar een voetbalwedstrijd kunnen gaan, de mogelijkheid om hun favoriete club persoonlijk aan te moedigen! De kaarten voor deze wedstrijd zijn via een maatschappelijke stichting in regio Eindhoven uitgedeeld. 

Supporter van Sport

Als maatschappelijk betrokken coöperatie die dichtbij haar leden staat, streeft Univé ernaar om meerwaarde te bieden, onder andere met betrekking tot sport en beweging. Als Supporter van Sport is Univé daarom jaarlijks partner van meer dan 250 lokale, regionale en landelijke sportevenementen en -initiatieven en sponsort het honderden Nederlandse sportverenigingen. Univé is ook sponsor van PSV en is blij om samen met PSV en het buurtfonds deze actie mogelijk te maken.

Univé Buurtfonds
Elkaar helpen. Dat zit in het DNA van Univé. Samen risico’s voorkomen. En als er toch iets misgaat, de gevolgen zoveel mogelijk beperken. Stichting Univé Buurtfonds ondersteunt allerlei initiatieven en activiteiten die daar écht aan bijdragen. Bij jou in de buurt. Kleinschalig. Maar wel met een blijvend effect. Met het uitdelen van de kaarten voor deze wedstrijd kregen fans die normaal niet de mogelijkheid hebben om naar een wedstrijd te gaan, toch de kans om hun club aan te moedigen.

Deel dit bericht