Ga naar inhoud

18 december 2020Gezondheid

Samen in beweging: sporten met ouderen

Door de coronacrisis is het voor veel mensen een lastige tijd. Ook voor veel ouderen, die soms niet of nauwelijks meer de deur uit durven. We vonden het tijd om daar verandering in te brengen. Vlak voordat Nederland opnieuw in lockdown ging, ging Univé, Supporter van Sport, in beweging met ouderen.

Zo gingen we naar sportcentrum VU Amstelveen, waar we samen met Welzijnsorganisatie Dynamo en niemand minder dan Olga Commandeur een work-out verzorgden voor een groep ouderen. De ouderen zijn flink in beweging gezet, maar hebben een hele mooie dag gehad, je ziet het in onderstaande video!

Nu Nederland weer in lockdown is, kunnen we helaas niet meer samen sporten. Maar we vinden het natuurlijk nog steeds belangrijk dat iederen in Nederland, jong en oud, fit en gezond blijft. Daarom vergoeden we bijvoorbeeld een leefstijlcheck en leefstijlprogramma vanuit onze aanvullende zorgverzekering. In het leefstijlprogramma komen alle aspecten van gezond leven aan bod: bijvoorbeeld voeding, ontspanning, slaap en beweging. Wij werken samen met huisarts Tamara de Weijer. Lees meer over het leefstijlprogramma van huisarts Tamara de Weijer.

Zorgverzekering 2022

Je hebt in 2022 een zorgverzekering bij Univé vanaf € 114,90 per maand. Die kun je uitbreiden met verschillende aanvullende pakketten, vanaf € 10,00 per maand. Vanuit deze pakketten krijg je een budget voor preventie en kun je in de meeste gevallen dus gratis een leefstijlprogramma volgen.

Bereken mijn premie

Deel dit bericht