Ga naar inhoud

4 mei 2017Wonen

Nieuwe editie ledenmagazine SAMEN

Eind april is de nieuwste editie van het ledenmagazine SAMEN uitgekomen. SAMEN 1 - 2017 zit vol met verhalen en lifestyle artikelen die te maken hebben met het thema wonen, water in combinatie met het lente- en zomerseizoen. Met maar liefst 15 acties, voordelen en kortingen voor u als klant van Univé.

Eind april is de nieuwste editie van het ledenmagazine SAMEN uitgekomen. SAMEN 1 - 2017 zit vol met verhalen en lifestyle artikelen die te maken hebben met het thema wonen, water in combinatie met het lente- en zomerseizoen. Met maar liefst 15 acties, voordelen en kortingen voor u als klant van Univé.

In deze editie

Gedrevenheid is een sleutelwoord die naar voren komt bij een aantal artikelen in SAMEN. Met name wanneer het om sport gaat. Lees het artikel over Univé Hof van Twente Triathlon en Univé Maastrichts Mooiste. Van beide evenementen zijn we (hoofd)sponsor. En dan blijkt ook hoe belangrijk vrijwilligers in onze samenleving zijn. Dat lees je in het persoonlijke verhaal van Stefan Maats, oprichter van een zorgbrouwerij.

SAMEN online

De online versie van SAMEN wordt steeds verder uitgebreid. In deze editie hebben we een drietal video's toegevoegd. Lees en bekijk het voorwoord van Joost Heideman, het artikel met video over Univé Maastrichts Mooiste of bekijk de sfeerimpressie van Eten bij... Rintje Ritsma.

Lees SAMEN 1 - 2017 direct online.

Deel dit bericht