Ga naar inhoud

27 maart 2024Natuur

Leuke fietsroutes in Nederland

Op de fiets, omgeven door de Nederlandse natuur, kun je even flink ontspannen. Helemaal wanneer de temperaturen je goedgezind zijn en je de wind in je rug hebt. Fietsen zorgt er nu eenmaal voor dat je lichaam én geest tegelijk aan het werk worden gezet: een volle batterij, een leeg koppie. Niet zo vreemd dus, dat er in ons land meer fietsen dan inwoners zijn.

Het enige dat je nog nodig hebt voor een leuk dagje weg, is een mooie fietsroute. Wij zetten er daarom tien op een rij – kort of lang, omgeven door bos of juist dwars door een idyllisch dorpje.

Deel dit bericht

 • 11 juli 2024Gezondheid

  Juist voor kinderen is smeren met zonnebrandcrème extra belangrijk

  Precies op tijd hangt de zonnebranddispenser op basisschool De Klipper in IJmuiden. Want, ondanks dat de zomervakantie is aangebroken, staat de Zomerschool op het punt te beginnen. “Kinderhuidjes zijn kwetsbaar. Daarom zijn wij extra blij met deze gift van Univé Noord-Holland.”

 • 26 juni 2024

  Wegenvignet of milieusticker nodig? Univé Noord-Holland helpt graag

  De vakantietijd breekt aan. Grote kans dat de accommodatie reeds geboekt is en de reisverzekering afgesloten. Maar heb je ook gedacht aan de aanschaf van een milieusticker of wegenvignet? Best ingewikkelde zaken, maar geen nood. Univé Noord-Holland verkoopt de vignetten en stickers en legt alles haarfijn uit.

 • 20 juni 2024Gezondheid

  ‘Tuinieren is een buitenhobby, goede zonbescherming is dus extra belangrijk’

  Bij tuindersvereniging Tuinvreugde Volendam hangt sinds kort een zonnebranddispenser. De dispenser met zonnebrandcrème is een gift van Univé Noord-Holland en zal er deze zomer aan bijdragen dat meer leden beschermd tuinieren. “Weer helemaal naar huis omdat je je zonnebrandcrème vergeten bent, is er nu niet meer bij.”