Ga naar inhoud

4 juni 2021Vervoer

Korting op autoverzekering voor jongeren na rijvaardigheidstraining

Minder verkeersslachtoffers, daar streven we naar bij Univé. Dat doen we door preventief actie te ondernemen en risico’s te beperken. Een perfect voorbeeld daarvan is het aanbevelen van rijvaardigheidstrainingen voor jongeren.

Uiteraard geven we in ruil daarvoor ook iets terug. Als jongere in de leeftijd van 18 tot 27 jaar krijg je een certificaat van deelname als je de training hebt gevolgd. Toon je dit certificaat aan Univé, dan geven wij 2 treden no-claimkorting op de premie van je autoverzekering.

Zo werkt het

Elke jongere in Nederland mag gebruikmaken van deze mogelijkheid om beter te leren rijden en korting te verdienen op de verzekeringspremie. Het enige dat je hoeft te doen is jezelf aanmelden bij één van de aanbieders waarmee wij samenwerken, de training volgen en ons je certificaat tonen. Zo eenvoudig is het om verkeersrisico’s te verminderen én geld te besparen.

Wij werken samen met:

Dit kun je verwachten

De cursus bestaat uit theorie, rijvaardigheidstraining en het rijden met een vrachtauto. Tijdens de rijvaardigheidstraining leer je de juiste rem- en stuurtechnieken om beter de mogelijkheden en onmogelijkheden van jouw auto te ervaren. Je werkt bijvoorbeeld aan:

•           Zit- stuurhouding

•           Uitwijkoefening

•           Bermrijden

•           Remmen/uitwijken op glad wegdek (beperkt)

Jij wilt toch ook het verkeer veiliger maken én korting op je premie?

Schrijf je dan in voor een training bij de bovenstaande aanbieders!

Deel dit bericht