Ga naar inhoud

30 april 2024

Samen fietsen voor klimaatactie

Samen fietsen om aandacht te  vragen voor de klimaatverandering in ons land. Tijdens de Climate Classic op 21 juni 2024 wordt langs de toekomstige kustlijn van Nederland gefietst. De kustlijn waarvan we hopen dat die nooit werkelijkheid wordt. Maak nu kans op een startbewijs, fiets mee en kom in actie voor het klimaat.

Fiets mee

Om te voorkomen dat de zeespiegel blijft stijgen, wordt aandacht gevraagd voor het klimaat tijdens de Climate Classic. Een fietstocht van Breda naar Groningen. Door de verschillende afstanden kan iedereen hieraan deelnemen. Dit jaar wordt de Climate Classic voor de 5e keer georganiseerd door Cycling4Climate. Daarom zijn er nieuwe 40 en 90 kilometer routes én kun je voor het eerst donaties ophalen voor een klimaatproject. Om dit evenement te supporten fietsen collega’s mee en is er een pitstop bij ons op het kantoor in Zwolle.

Win een startbewijs

Maak nu kans op een startbewijs en fiets een deel van de Climate Classic mee. Laat ons weten waarom jij het belangrijk vindt dat er aandacht gevraagd wordt voor het klimaat in ons land. Vul het formulier onderaan de pagina in.

Wie zijn Cycling4Climate?

Cycling4Climate vraagt aandacht voor klimaatverandering door duurzaamheid leuk te maken met fietsevenementen. En wil daarmee de bewustwording rond de klimaatcrisis vergroten. Dit doen ze onder andere door Climate Classic te organiseren. Maar ook laten ze zien wat jouw impact kan zijn op het klimaat.

Deel dit bericht