Kan ik schade aan mijn scooter online melden?

Schade aan je scooter meld je eenvoudig online. Er zijn twee manieren waarop je dit kunt doen:

Via de Univé App

Als je de Univé App op je telefoon hebt staan, kun je eenvoudig je schade melden. Ga naar ‘Uw verzekeringen’ en vervolgens naar het tabblad ‘Schade’. Beantwoord een aantal vragen en verstuur de schademelding.

De Univé App downloaden of wil je meer informatie over de app? Klik hier

Via Mijn Univé

Heb je een Mijn Univé-account? Log dan in en meld snel je schade. Klik op ‘Schade en nu?’ en selecteer je scooterverzekering. In het volgende scherm druk je op de knop ‘Schade melden’. Beantwoord de vragen en verzend de aanvraag. Wij nemen deze in behandeling en geven zo snel mogelijk een reactie.

Nog geen Mijn Univé-account? Maak een account aan.

Al wel een account? Meld je schade dan direct

Hulp bij schade

Heb je schade door een aanrijding of is je scooter gestolen? Lees hier wat je moet doen