Ga naar inhoud

Vind de beste oldtimerverzekering

  • Verzeker uw oldtimer auto, motor, bromfiets of tractor.

Vind de beste oldtimerverzekering

  • Verzeker uw oldtimer auto, motor, bromfiets of tractor.

Welke oldtimer wilt u verzekeren?

Welke oldtimerverzekering past bij uw situatie?

Een goede oldtimerverzekering tegen een scherpe premie. Univé kent drie varianten van de oldtimerverzekering: WA, WA+ en Allrisk. Kies de verzekering die bij uw oldtimer past, zodat u met een gerust hart kunt sleutelen en toeren.

Aanvullende dekkingen voor uw oldtimerverzekering

Vragen over de oldtimerverzekering?

Klanten geven onze oldtimerverzekering gemiddeld een 8,6

Winst waar jij blij van wordt

Meer weten over de oldtimerverzekering?

Een oldtimerverzekering afsluiten? Lees meer over o.a. pakketkorting, schadevrije jaren en Cyberhulp.

Er worden in de Univé-oldtimerverzekering geen schadevrije jaren gebruikt of bijgehouden. Bij beëindiging van de verzekering worden dan ook geen schadevrije jaren aangemeld bij Roy-data.

U hebt een auto, motor, bromfiets of tractor van minimaal 25 jaar oud. Is uw auto jonger? Dan spreken we van een youngtimer. Als u uw oldtimer hobbymatig gebruikt, kunt u onze oldtimerverzekering afsluiten. U gebruikt uw oldtimer bijvoorbeeld om aan te sleutelen, lekker te toeren of naar een oldtimerbijeenkomst te gaan. Belangrijk is dat het activiteiten zijn waarin uw oldtimer centraal staat; het voertuig en het merk/model vormen uw hobby.

Met een actueel taxatierapport van een expert die ingeschreven staat bij Stichting VRT, de Federatie TMV of de FEHAC, kunt u uw oldtimer zelf ook verzekeren. Tot 3 jaar na de taxatie gebruiken wij de taxatiewaarde voor schadevergoeding bij diefstal of total loss van uw oldtimer.

Heeft u meerdere schadeverzekeringen bij Univé? Dan profiteert u automatisch van onze pakketkorting. Op vrijwel alle verzekeringen krijgt u 1% korting op uw totale premie. Uw voordeel kan oplopen tot 10% korting.

Univé vindt het belangrijk dat u met een veilig en zeker gevoel online bent. Daarom hebben we onze verzekeringen standaard uitgebreid met cyberhulp. Zo kunt u 24/7 terecht bij onze cyberhelpdesk en krijgt u tips om cybercrime te voorkomen.

Veelgestelde vragen

De vijf meest gestelde vragen over de oldtimerverzekering.

Nu kunt u met een gerust gevoel een oldtimerverzekering afsluiten

Documenten en voorwaarden bij de oldtimerverzekering

Op deze pagina vindt u algemene informatie over de dekking van de oldtimerverzekering. Wilt u weten wat er wel en niet verzekerd is? Lees de voorwaarden in de kolom links. 

Hulp bij schade

​Hulp nodig bij schade aan uw oldtimer? Univé staat dag en nacht voor u klaar. En u kunt uw schade eenvoudig online melden.

Informatie gecontroleerd door een expert

De content op deze pagina is geschreven door Anna Bruinsma, contentspecialist verzekeringen. Alle informatie wordt gecontroleerd door onze productspecialist Roelof van den Berg.

Ook interessant naast de oldtimerverzekering