Ga naar inhoud

Aanvullende oldtimerverzekeringen

Met een oldtimerverzekering van Univé bent u verzekerd van een uitgebreide dekking. Bij Univé kunt u drie aanvullende verzekeringen afsluiten:

Rechtshulp Verkeer

Als bezitter van een oldtimer kunt u betrokken raken bij juridische kwesties, bijvoorbeeld door een ongeval of problemen met de garage. Met Rechtshulp Verkeer bent u verzekerd van onafhankelijke juridische bijstand voor uw eigen oldtimer. U kunt ook kiezen voor een uitgebreider pakket, waarmee alle leden van uw gezin in het verkeer verzekerd zijn.

Schade Verzekering Inzittenden (SVI)

De aanvullende verzekering SVI kunt u afsluiten voor een oldtimer auto en tractor. De SVI is een zeer uitgebreide verzekering voor u en uw passagiers met een aantrekkelijke, lage premie. Deze verzekering dekt namelijk de werkelijk geleden schade, zowel letsel als materieel tot 1 miljoen euro. De verzekering kan u niet alleen veel financieel leed besparen maar ook veel rompslomp. Ook als de tegenpartij de schade heeft veroorzaakt, betaalt Univé direct de kosten. U hoeft geen jarenlange procedures te voeren, want wij regelen alles voor u.

Ongevallen opzittendenverzekering

Deze aanvullende verzekering is alleen af te sluiten voor oldtimer bromfietsen en motoren. Voor een klein bedrag per jaar zijn u en uw passagiers verzekerd van een uitkering als er na een verkeersongeluk sprake is van:

  • blijvende invaliditeit (verzekerd bedrag € 35.000,-)

  • overlijden (verzekerd bedrag € 15.000,-).

Wilt u uw oldtimer verzekeren? Bereken direct online uw premie of neem contact op met de Univé-winkel bij u in de buurt. Wij helpen u graag verder met het verzekeren van uw oldtimer.

Bereken uw premie