Ga naar inhoud

14 januari 2020Met elkaar

Weer zo zelfstandig mogelijk leven

Vereniging Vrienden van Beatrixoord is opgericht op 16 juli 1999, met als doel om geld in te zamelen voor de Afdeling Activiteiten-Therapie van Beatrixoord te Haren.

Om zo het bezig zijn, of het bezig gehouden worden, te bevorderen van hen die door omstandigheden langdurig in Beatrixoord moeten verblijven.

Beatrixoord is een afdeling van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Op de locatie Beatrixoord leren patiënten met een lichamelijke handicap, ernstig letsel en/of een chronische aandoening weer zo zelfstandig mogelijk te worden. Dit kan zowel tijdens opname als in dagbehandeling.

Zo organiseren wij, Vrienden van Beatrixoord, onder andere:

  • Een zevental klaverjastoernooien, zoals het kampioenschap van Gemeente Marum en het grootste klaverjastoernooi van Noord Nederland.
  • Twee grote verlotingen met jaarlijks een prijsuitreiking in maart en in november in wegrestaurant "In de Klaver" te Niebert. Na de prijsuitreiking worden er geschenken overhandigd aan Beatrixoord. Daarna Drents Toneel met medewerking van Toneelgroep "Noordbarge" uit Emmen.

Bij al onze activiteiten is IEDEREEN welkom.

Kijk voor meer informatie: www.vriendenbeatrixoord.tk

Univé vindt niet alleen goede zorg belangrijk, maar ook dat de patiënten zich kunnen richten op een gezond en plezierig leven voor de toekomst. Daarom heeft Bennie Veenstra, medewerker van Univé speelkaarten aangeboden aan deze vereniging zodat er nog veel toernooien kunnen worden georganiseerd.

Deel dit bericht