Ga naar inhoud

7 juli 2022Supporter van Sport

Trekkertrek '22 trekt veel truckers en publiek

Het jaarlijkse sportevenement Trekkertrek Sebaldeburen 2022 vond 25 juni 2022 weer plaats. 

Een groot aantal deelnemers streed om het eremetaal, door met de tractor een zo groot mogelijke afstand proberen af te leggen terwijl een steeds zwaarder wordende sleepwagen wordt voortgetrokken.

Er werd gereden met standaard tractoren, maar ook met opgevoerde tractoren uit de sportklasse, supersportklasse en oldstockklasse.

Arnold van de organisatie: ‘We hebben een mooi weekend gehad. Veel deelnemers en heel veel publiek. De sfeer was fantastisch en ook mooi weer gehad (een klein buitje op zaterdagmiddag, maar dat was alles). Ook 's avonds nog een mooi afsluitend feest in en om de feesttent met muziek en ook veel bezoekers.

Inmiddels is het hele terrein weer opgeruimd en keert de rust, na alle voorbereidingen weer terug. We kunnen terugzien op een geslaagd evenement en zullen ook volgend jaar weer Trekkertrek Sebaldeburen organiseren. Dat is dan voor de 25e keer, dus een jubileum met hoogstwaarschijnlijk nog meer feestelijkheden'.

Univé was één van de hoofdsponsoren van het evenement. Wij hebben dranghekken en partytenten geregeld voor de organisatie.

Deel dit bericht