Ga naar inhoud

4 mei 2020Gezondheid

Topsport in huis!

Het zijn bizarre weken waarin ons huis soms volledig op zijn kop staat. Hoe onze dagen er ongeveer uit zien en hoe wij zorgen voor voldoende beweging?

Ons standaard ritueel start met vroeg opstaan. Mijn partner Manfred en ik aan het werk en de kids naar school @home. En ik kan je vertellen, dit is voor onze drie kids maar ook voor ons als ouders topsport. In onze lunchpauze lopen we gezamenlijk een rondje en daarna gaan de kids lekker buiten spelen. Onze dochters Marit en Lynthe hebben een schema van Adonis (Sport Acrobatiek - Acrogym) om op deze wijze in conditie te blijven. Elke dag doen ze een bepaalde bewegingsactiviteit van kracht, hardlopen, trampoline springen et cetera. Voor beide zit het seizoen erop en hebben ze geen plaatsingswedstrijden meer en ook geen mogelijkheid om deel te nemen aan het NK. Daarnaast is het voetbalseizoen voor onze zoon Rowan ook vroegtijdig gestopt waardoor hij nu lekker aan het voetballen is met de buurjongens. Als gezin doen we daarnaast aan het einde van de dag nog een avondwandeling, zodat we de 10.000 stappen aantikken.

In het weekend pakken Manfred en ik graag onze mountainbike uit de schuur en doen we het liefst een rondje bos hier in de buurt. Kortom wij zijn volop in beweging. En  alsof dat nog niet genoeg is, hebben we sinds woensdag een puppy, hier zullen we dus de komende tijd druk mee zijn maar natuurlijk ook erg leuk en gezellig.

Iedereen succes binnen de Fit Challenge 30, samen tegen Corona!

Diana

Deel dit bericht