Ga naar inhoud

16 april 2019Supporter van Sport

Strunen door het Westerkwartier

In de tent in Lutjegast ging de wandeltocht verder en deed achtereenvolgens de dorpen Boerakker, Enumatil en Grootegast aan, waarna de finish in Lutjegast was. 

De tocht was zeer geslaagd. Alle deelnemers, vrijwilligers en organisatoren hebben een fantastische dag gehad!

In 2019 heeft de organisatie zich verbonden aan het goede doel "Spieren voor spieren". De Stichting Spieren voor Spieren zet zich in voor kinderen met een spierziekte. Opbrengsten van fondsenwervende activiteiten worden snel en effectief ingezet ten behoeve van onderzoek naar spierziekten en de verbetering van het diagnose- en behandelingstraject. Hiervoor richt de Stichting diverse kinder- en expertisecentra op. Onder het motto ‘Gezonde spieren zetten zich in voor zieke spieren’ ondersteunen veel (ex) topsporters de doelstellingen van de Stichting. Alles is erop gericht om spierziekten de wereld uit te helpen. 

Bekijk hieronder een impressie van de tocht:

Meer informatie: www.abeltasmanstruuntocht.nl

Een aantal medewerkers van Univé Noord-Nederland hebben in 2019 meegeholpen bij het evenement. Twee medewerkers deelden tijdens de tocht appels uit aan alle 4300 deelnemers. Vier medewerkers hebben de mensen die “gestrand” waren opgehaald met een Univé-auto en teruggebracht naar Lutjegast (de start-/finishplaats).

Deel dit bericht