Ga naar inhoud

24 augustus 2020Supporter van Sport

Een veelzijdige club midden in de regio

Voetbalvereniging Westerkwartier is nog een jonge club. In juli 2019 is de nieuwe vereniging ontstaan uit een fusie van VV Boerakker en SVMH.

De vereniging biedt zowel op zaterdag als op zondag voetballen aan. Naast de reguliere elftallen zijn er ook zaalvoetbalteams. Het is een gezellige en veelzijdige club die midden in de regio aanwezig is.

Meer informatie: https://vvwesterkwartier.nl

Op zaterdag 15 augustus 2020 ontving de voetbalclub een cheque ter waarde van 300 euro uit de handen van Stoffer, werkzaam bij Univé Noord-Nederland. 

Na afgelopen zomer overleg te hebben gehad met het bestuur van VV Westerkwartier heeft Stoffer besloten een persoonlijk sponsorbudget ter waarde van 300 euro beschikbaar te stellen aan de voetbalclub. Het geld is gebruikt om trainingsmaterialen aan te schaffen voor zowel de jeugd als senioren. Het gaat om materiaal voor conditie en techniektraining. VV Westerkwartier is dankbaar en blij met het initiatief van Stoffer.

Op bijgaande foto de cheque en de overhandiging van de cheque door Stoffer aan Brian van der Veen en Lianne Dijkstra, algemeen bestuursleden van VV Westerkwartier.Univé wil graag maatschappelijk betrokken zijn. Daarom krijgt elke medewerker 1x per drie jaar een budget van 300 euro om in te zetten voor een vereniging waar hij of zij bij betrokken is.

Deel dit bericht