Ga naar inhoud

11 november 2019

Waanzinnig leuk optreden in "Feestoord"

Op maandag 4 november 2019 werd in wooncentrum Reestoord, een concert gegeven door de Meppeler Muiters, de mensen genoten zichtbaar!

De avond zou duren van 19.30 uur tot 21.00 uur, maar dat werd al gauw 21.45 uur. Het was een leuke avond, zowel voor het koor als voor de bewoners van Reestoord.

In Reestoord wonen ouderen die graag zelfstandig wonen, maar tegelijk het contact met andere mensen en met de omgeving niet zouden willen missen. Reestoord is er helemaal op ingericht om aan de meest uiteenlopende wensen van de bewoners tegemoet te komen.

Het Shantykoor de “Meppeler Muiters”, opgericht 30 juni 2003, is het gezelligste en het leukste Shantykoor van Meppel. Het koor bestaat uit dertig goed o.l.v. dirigent en Accordeonist Roelof Pieters, Sara-Jane Nestler (Accordeon) Janny Brouwer (Accordeon) en Wout Pieffers (Drums) . De Meppeler Muiters worden veel gevraagd op shanty festivals en verzorgen allerlei optredens o.a. in winkelcentra, wijkcentra, campings, verzorgingshuizen alsook bij jubilea e.d.

Kijk voor meer informatie over het koor: www.meppelermuiters.nl

Dit concert werd aangeboden door Univé Verzekeringen.

Deel dit bericht