Ga naar inhoud

29 januari 2024Ledenorganisatie

Versterk jij onze ledenraad?

Onze klanten zijn onze leden en staan bij ons dus centraal. Ben jij lid en wil jij de schakel zijn tussen de leden en het bestuur van Coöperatie Univé Noord-Nederland? Solliciteer dan naar een plek in onze Ledenraad. We zoeken dit jaar zes nieuwe Ledenraadsleden!

Wil je klankborden over thema’s op het gebied van veiligheid en zekerheid en over het voorkomen, beperken en verzekeren van allerlei risico’s? Wil jij samen met de andere ledenraadsleden Univé Noord-Nederland nog beter maken? Lees dan vooral verder!

Belangrijke schakel
Als ledenraadslid denk en praat je mee over tal van zaken binnen Univé Noord-Nederland. De Ledenraad bestaat uit 25 vertegenwoordigers van onze leden en vormt een belangrijke schakel tussen de leden en de organisatie. De Ledenraad overlegt met het bestuur van Univé Noord-Nederland, vooral over hoe de behoefte van de leden het beste gewaarborgd is. Dat is een streven naar gevoel van zekerheid; een wereld waarin we plezierig en veilig kunnen wonen, werken, ondernemen en leven.

Bekijk hier de gehele vacature

De uitdaging
De uitdaging voor de Ledenraad is om het ledenbelang naar voren te brengen. Ook kent de Ledenraad een aantal formele bevoegdheden bij belangrijke besluiten binnen de coöperatie. Het is jouw uitdaging om vanuit wie je bent en wat je doet toegevoegde waarde te leveren aan hoe de Ledenraad functioneert. Als je meer in detail wilt weten wat de rol is van de Ledenraad en wat er van jou wordt gevraagd, lees dan de profielschets.

Iets voor jou?
Wil jij onze Ledenraad versterken? Je kunt jouw interesse uiterlijk zaterdag 10 februari 2024 kenbaar maken door een (korte) motivatiebrief en CV te uploaden via onderstaande pagina. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jouke-Jan de Groot, bestuurssecretaris bij Univé Noord-Nederland, via jouke-jan.degroot@unive.nl. De kennismakingsgesprekken vinden plaats op maandag 26 februari, vanaf 15u00.

Deel dit bericht