Ga naar inhoud

26 juni 2019

Schat de schade in Paddepoel

Vrijdag 14 juni 2019 was het de zover, actie “Schat de Schade” in winkelcentrum Paddepoel. Waar bezoekers de hele dag konden raden wat de schade was van de auto die er stond. Hiermee maakten de deelnemers kans op een slipcursus. Daarnaast stond er een team van specialisten klaar voor alle vragen.

Om 9:00 uur s ’ochtends hebben Romeo en Gerrit, medewerkers van Univé Groningen, samen met Ted Titsse, schademanager van ABS Autohersel Boerhof, de auto naar de plek van bestemming geduwd.

Bij binnenkomst kwamen wij gelijk al veel blij verraste winkeliers tegemoet. Nadat de stand was opgebouwd, kon het beginnen. Er waren veel geïnteresseerde mensen die benieuwd waren wat de bedoeling was, en natuurlijk vooral wat zij konden winnen. Daarbij was het ook leuk om te zien hoe de mensen onderling in discussie met elkaar gingen over het te schatten schade bedrag.Al met al hebben bijna 100 mensen een schatting gegeven van de schade. Uiteindelijk is het schadebedrag door het autoherstelbedrijf vastgesteld op €4627,-. 

Het was een zeer geslaagde dag die zeker voor herhaling vatbaar is. De actie was een samenwerking van Univé Noord-Nederland en ABS Autoherstel Boerhof in Groningen.

Deel dit bericht