Ga naar inhoud

18 maart 2024Met elkaar

Vv Roden in actie voor een zwerfafvalvrije omgeving

In het kader van NLDoet en de Landelijke Opschoondag gingen vrijwilligers van vv Roden aan de slag met het sportpark van de voetbalvereniging. De hele ochtend waren vrijwilligers druk bezig met het opknappen en schoonmaken van het sportpark en de directe omgeving.

Zo werd er zwerfafval opgeruimd en kreeg de accommodatie een opfrisbeurt. De club vindt het belangrijk om dit soort activiteiten te ondernemen vanwege haar rol in de maatschappij en wil zo haar maatschappelijke betrokkenheid tonen.

De vrijwilligers van de vereniging kregen hulp van leerlingen van het Alfa College en de Kentalis Guyotschool uit Haren. Het was een gezellige, leuke en nuttige ochtend! Vanuit het maatschappelijk partnerschap ondersteunde Univé Noord-Nederland de vrijwilligers met onder meer grijpers, hesjes en vuilniszakken.

Univé en VV Roden
Als maatschappelijke partners zetten VV Roden en Univé Noord-Nederland zich samen in voor de lokale samenleving. Dat doen we onder meer met een grote fietsverlichtingsactie, het zwerfafvalvrij maken van het sportcomplex en de omgeving en het Univé 4x4 jeugdtoernooi.

Deel dit bericht